torstai 9. helmikuuta 2012

Reissu on ohi

Olen palannut. Tyksistä laittoivat ensin paikallissairaalan kirurgiselle osastolle ja sieltä tulin eilen kotiin. Leikkaus onnistui hyvin. Jos kiinnostaa, voit lukea näitä kokemuksia toisesta blogistani.


                           Tällaiset oli maisemat Tyksin Kirurgisen sairaalan 4.kerroksesta.

Käsityöläisellä on tottakai sairaalassakin käsityö mukana. Tällaista sain aikaiseksi leikkauspäivää odotellessa. Kehittelin virkattuun kukkaan uuden mallin ja sitä olikin helppo tehdä sängyssä maatenkin. Huomaa käsityöpussukkani, joka on tehty vanhasta lakanasta. Kuva on siirretty emulsiomenetelmällä ja se esittää isänäitiäni nuorena morsiamena.


Toisena työnä mukana oli virkattu enkeli. Tein niitä kokonaisen enkelikuoron "apinapuuhun" roikkumaan, mutta vieruskaverini halusi ostaa suurimman osan. Tässä vain malli. Tuo muovihäkkyrä sen ympärillä on puhallustyyny, jolla piti harjoitella oikeanlaista hengitystä, jotta vältytään joltain keuhkojen ....jotain...

Hyvin nuo suojelusenkelit työnsä hoitivat, sillä kaikki on tähän asti tosi hyvin. Nyt on vain edessä pitkä toipilasaika. Kahden kuukauden kuluttua on jälkitarkastus, siihen asti on käveltävä yhdellä jalalla. Leikatulla ei saa edes koskea lattiaan. Vahinkoja ei saa sattua, niin vaikea on tuollainen uusintaleikkaus.

3 kommenttia:

 1. Toivon sinulle rauhaisaa toipumisaikaa, että kaikki sujuu, kutenpitääkin. Aivan ihania ovat nuo virkatut enkelit, en yhtään ihmettele, että ne menivöt samantien uudelleomistajalle.

  VastaaPoista
 2. Hyvä ystävä!

  Löysin sivuiltasi todella upean virkatun enkelin. Onko mahdollista saada sen ohjetta? Virkattujen enkelien ohjeita on, mutta kauniita todella harvassa. Olisin kovin kiitollinen, jos saisin ohjeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista. Malli on "omasta päästä" ja vaihtelee joka kerta. Minulla ei ole siihen kirjoitettua ohjetta. Koitan ehtiä jossain välissä tekemään yhden ja samalla kirjoittaa ohjeen. Siihen kyllä saattaa mennä aikaa, mutta seurailehan blogia. Kun liityt lukijaksi, näet päivitykset heti kun niitä ilmestyy...

   Poista