sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Suutarin lapset on ilman kenkiä - vihdoin jotain itselle!

Vaikka yleensä olen tehnyt vaatteeni itse, yrittäjänä ollessani olen käyttänyt valmisvaatteita. Ei ole aikaa/tarmoa tehdä itselle. Tänään tein pakon edestä jotain itselleni.

Niinkuin olen jo kertonutkin, maaliskuussa tehty lonkkaleikkaus epäonnistui ja nyt se uusitaan. Lähden huomenna Tyksiin ja tiistaina on leikkaus. Olen tämän kymmenen kuukautta kulkenut kahdella kyynärsauvalla ja se paitsi ottaa voimille myös kuluttaa käden nahat känsille. Vanhat, aikoinaan Tyksistä saadut pehmusteet ovat jo pahoin kuluneet. 

Tyks ei enää anna uusia, eikä mistään löytynyt valmiita, joten ei auttanut muu kuin tehdä itse. Tilasin netistä palan neopreenia. Sen ompelu ei ole kovin helppoa. Silkkipaperi olisi ehkä auttanut, mutta en jaksanut/viitsinyt lähteä  etsimään.

Säädin tikin pienelle siksakille ja vähän väkipakolla vetämällä tein sauman. Ihan hyvältä se ainakin nyt näyttää. En kyllä tiedä, kestääkö sauma. Näistä pehmusteista on todella iso apu. Epähygieeniset ne varmasti ovat, mutta saahan nuo pestyä.


Saa nähdä, mikä on kunto leikkauksen jälkeen. Siitä riippuu, pääsenkö tätä blogiani päivittämään. Aiheetkin voi olla vähissä, kun en itse ole pelipaikalla. Ainakin sijaisjärjestelyistä ja siihen liittyvästä harmista on ainakin kerrottavaa. Joten käykäähän välillä kurkkaamassa!

5 kommenttia:

 1. Onnea matkaan, toivottavasti leikkaus nyt onnistuu ja toivut siitä nopeasti.
  Muistathan sitten antaa itsellesi aikaa toipua, äläkkä rupea hötkyilemään. ;)

  VastaaPoista
 2. Oi, kaikkea hyvää sinne ja toivottavasti leikkaus onnistuu. Paranemisiin.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti leikkaus on onnistunut hyvin ja pääsisit myöhemmin kepeistä eroon.
  Paranemisia.

  VastaaPoista
 4. Moi! Sain juuri tänään kuulla lääkäriltä, että seuraavat kaksi viikkoa menevät kepeillä köpötellessä. Nyt jo kädet ovat todella kosketusarat ja rakot juuri puhkeamaisillaan ja pohdin tänään juurikin tätä asiaa, eli onko keppeihin olemassa minkäänmoisia pehmusteita. Lääkäri ei osannut sanoa eikä apteekissakaan tehty muuta kuin pudisteltu päätä. MUTTA nyt löysin tämän! Eli olisin todella tuollaisten pehmusteiden tarpeessa! Toivottavasti leikkauksesi sujui viime vuonna hyvin ja olet kuntoutunut koitoksesta.:) Kyselenkin siis, että voisitko väsäillä tuollaiset pehmusteet auttamaan käsiparkojani kestämään tämän keppeilykauden yli? E-mailiosoitteeni on: annika_bee@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kyllä, pehmusteista on iso apu! Teen kyllä ja lähettelen niitä toisillekin...Annikalle laitettu sähköpostia.

  VastaaPoista