maanantai 23. helmikuuta 2015

Vanhaa toistaen

Olen aloittanut ison neuletyön. Ainakin se tuntuu isolta villasukkien jälkeen. Joskus lasten ollessa pieniä neuloin paljon. Lapsille, mutta myös itselleni monta neulepuseroa. Muutamat niista ovat vieläkin tallella. Silloin ei ollut paljon rahaa (noeisitänytkäänole) ja ostin halpoja akryylilankoja. Alennuksella lankojen hinta saattoi olla 1 mk/kerä. Tämä yksilö on tainnut vähän venyä ajan saatossa. Se on mekkopituinen ja hihat olen jo lyhentänyt, kun ne vaan venyy ja venyy...


Päätin ottaa tästä mallin. Tässä malli ja uusi neule neulomuspaikan molemmin puolin...


Mallia voisi käyttää molemmin puolin - tässä ensin oikea puoli ja sitten nurja. Jostain syystä en saanut kuvaa millään oikein päin.Langaksi valitsin Sandnes Garnin Smart-langan, joka on 100% villaa. Nyt riittää vähäksi aikaa hommia!

Pellavasydämen Mervi

1 kommentti:

  1. Smart on todella laadukas konepesun kestävä villalanka. Lasten neuleissa aivan ehdoton, niitä joutuu pesemään. Neulepusero on isotöinen, hienoa, että valitsit laatulangan etkä akryyliä. Muista pestä nurinpäin, 40 ºC villa- tai hienopesussa, neule isossa pesupussissa tai pyyheliinan sisällä ja huuhteluainetta ei saa käyttää, niin neuleesi säilyy kauniina pesusta pesuun.

    VastaaPoista