perjantai 10. huhtikuuta 2015

Jättipuikot ja hankala homma

Pellavasydämessä on myynnissä laaja valikoima puikkoja ja koukkuja, mutta tällaiset on vain minulla itselläni. Tilaustyönä harjanvarsista teetetty. Tässä on työn alla koekappale.

 
 


Ja tässä on varsinainen työ. Aika raskasta neulomista - pakko pitää puikkoa lattiassa kiinni, kun ei käsivoimat riitä.... Lopputulos ei ole vielä valmis, näytän sitten kun on.

Pellavasydämen Mervi7 kommenttia:

 1. Näytät ihan hullulta kutojalta :-D

  VastaaPoista
 2. Muistuu mieleen ne -60 luvun jättipuikot joilla me neulottiin illassa villapaitoja,ja jotka äiti purki ja neuloi langoista suvulle sukkia.

  VastaaPoista
 3. No jo on puikot ja varmasti hankalat neuloessa. Kuvia katsoessa vaan tuli mieleen että keventäisköhän hommaa yhtään jos neulois kuin se kuuluisa englantilainen Miss Marple, ei tarvitsis kaivaa hankalasti lankaa silmän läpi puikolle, heilauttas vaan elegantisti sen langan siihen puikolle. En tiedä toimiiko yhtään paremmin neulominen kun en itsekään ole kokeillut ;D
  Juutuupista saattais löytyä ohjetta tyylille.

  VastaaPoista
 4. Jeskandeera, ei vähä mitään! Onko seuraavaksi heinäseipäät? ;) Laitathan kuvaa, mitä tuosta syntyi. Kiva koti on teille tulossa sinne Neuvolaan.

  Aurinkoista viikonloppua!
  terveisin
  Terja

  VastaaPoista
 5. Ethän vahingoita olkapäitäsi ja käsiäsi, jos pitempään harrastat. Minulta kädet pettivät näyttöpääte työssä pankin hulluina vuosina 1992-93. (tennis- golffarin sairaus). Odettelen kuulumisiasi...

  VastaaPoista
 6. Onneksi ei oo pakko ruveta tekemähän, sanoi anoppini, kun oli jo dementoitunut :) Raija

  VastaaPoista