keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kätevä tuubipuristin

Asiakkaan pyynnöstä meille valmistui uusi tuote. Uusi meillä. Käytännöllinen. Hyödyllinen. Tarpeellinen.

Työharjoittelijani Ripsa innostui tuotekuvauksesta


Minulla on luottopuuseppä. Hän on erittäin taitava. Tälle puusepälle ei kelpaa mikään "vähän sinnepäin" vaan kaiken pitää olla vimpanpäälle "kaikkien taiteen sääntöjen mukaan"  valmistettu. Tässä kohtaa annoin hänelle maksimihinnan ja pyytämällä pyysin tekemään yksinkertaisen ja edullisen. Kovasti se olisi halunnut tuohon päähän koristelua, mutta minä pysyin vahvana.

Kaikki kaupat tarvitsevat sellaisen tuotteen, minkä asiakas voi ostaa, jos tuntee pakottavaa tarvetta ostaa jotain - ettei voi lähteä kaupasta tyhjin käsin. Tässä on yksi sellainen.

Tämän tuotteen voi antaa pikkulahjaksi, se ei ole turhake. Tuubipuristimen voi lähettää kirjekuoressa.

Tämän voi myös itse tuunata.

Huomaathan tuosta ensimmäisestä kuvasta, että niitä on siinä kolme - yksi käytössä? Tuubipuristin käy hammastahnaan, sinappiin, pikkelssiin, rasvaputeliin.. Montako teille tarvitaan?
Pellavasydämen Mervi

3 kommenttia:

  1. Onpa kaunis! Minulla on jo yksi lahjaksi saatu muovinen tuubipuristin, tosin en sitä ikinä käytä :-D Eikä se ole yhtään noin kauniskaan. Täytyisi oikeasti kokeilla, miten kätevä se kumminkin mahdollisesti on. Tai sitten annan sen eteenpäin lahjaksi ja hankin tuollaisen nätimmän ;-)

    VastaaPoista
  2. Välitän kehut valmistajalle! Itsekin ajattelin heti muovista, kun asiakas tällaista kysyi. En muovista olisi ottanut myyntiin kuin sen yhden hänelle. Oli kiva siis löytää puinen malli - paremmin Pellavasydämeen sopiva. Harmi, etten itse osaa piirtää tai koristella yhtään mitään. Esim. polttokoristelu sopisi tuohon päähän ihan hyvin. Pitäisi olla vakaa käsi, idea ja käden totella aivoista lähtevää visiota. Mutku...

    VastaaPoista
  3. Hyvän idean ja toteuttajan lisäksi sinulla on loistava tuotekuvaajakin, osasi valita oikean sinapinkin :)

    VastaaPoista