perjantai 10. heinäkuuta 2015

Näyteikkuna vaihtoon

En ollenkaan käsittänyt, miten nopeasti aurinko virtyttää näyteikkunalla olevat tekstiilit. Tottahan sen tiedän, mutta kun kuvittelin, että tuohon ikkunaan ei aurinko kauaa paista, vain hetken iltapäivällä. Tulipa taas muistutus, miten äkkiä menee myytävät tuotteet pilalle, ellei tarpeeksi tiuhaan vaihda esillepanoa.

Avustajan kanssa rakensimme uuden ikkunan ja ilman etukäteissuunnittelua siihen muostostui väriteema. Fuksiaa löytyy lähes jokaisesta tuotteesta.

Pellavasydämen Mervi

6 kommenttia:

 1. Löysin putiikkisi vahingossa toissapäivänä kun käveleskin turistina pitkin ja poikin kaunista kaupunkianne. Oli pirtsakka ikkuna - harmi etten päässyt sisälle asti kun oli jo niin myöhä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Ja kun meillä on ovikello ovessa, että voi soittaa milloin vaan... sillä riskillä, että aamulla voin tulla yöpaita päällä avaamaan. Mua ei sekään haittaa.

   Poista
 2. Voih, tuo tunika ihan huutaa nimeäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan sille jotta suu kiinni. Uudet silmälasit tarvii ensin. Tähän asti olen sentään nähnyt edes lähelle, mutta nyt ei kohta näe enään tehdä kässyjä edes hyvässä valossa :(

   Poista