lauantai 11. elokuuta 2012

Auts!

Tänään alkoi työpäivä huonosti, siis tosi huonosti.

Olin huonossa kunnossa jo kotoa lähtiessäni, tuntui että koko kroppa särkee...Onneksi oli pakko lähteä, varmasti olisin muussa tapauksessa vieläkin peiton alla! Aamu oli putiikissa hiljainen, istuin tiskin takana ja tein paperihommia. Joku putosi lattialle ja aloin sitä nostaa, kurottauduin ja hups, tuoli kellahti nurin! Sinne minä siis putosin lattialle.

On se totta, että muutamassa sekunnissa voi elämä mennä filminauhana silmien edessä. Ehdin silmänräpäyksessä miettiä, että kenet saan täksi päiväksi putiikkiin, miten selviän, jos joudun taas leikkaukseen jne...En pysty jälkeenpäin sanomaan mihin asentoon jalat jäivät, mutta kipua tuntui ainoastaan proteesileikatussa polvessa.

Onneksi ei ollut ketään näkemässä kun raahauduin lattiaa pitkin toisen tuolin ääreen ja ponnistelin itseni seisaalleen. Jos olisi pitänyt mennä nätisti lattialle ja sieltä ylös, se ei olisi onnistunut, mutta kun on pakko, niin kummasti sitä puhtia löytyy!

Kokeilin kävellä, eikä polvi pahalta tuntunut, ainoastaan kummalliselta. Selvisin työpäivästä, joka oli kyllä hiljainen. Välillä havahdun tunnustelemaan, että mikä tilanne, mutta luulenpa, ettei siinä sen kummemmin käynyt. Tuo polviproteesi ei alunperinkään ole ollut onnistunut. Lääkäri olisi uusinut sen jo vuosia sitten, mutta en suostunut ja olen sen kanssa pärjännyt, kun olen lähes koko ajan kulkenut kyynärsauvan kanssa.

Kummallisen toheloksi olen tullut. Kaatumisia tapahtuu aivan liian usein, vähältä piti tilanteita vielä enemmän. Mutta kun vahinko ei tule kello kaulassa. No, tuon tuolin kanssa pitäisi olla varovaisempi, se onkin tuntunut vähän heppoiselta - sellainen pyörällinen työtuoli. Eikä siis enää kurkotteluja...

Onneksi  rymistyksestäni ei ole kuvaa. Tämä on kuva Käsityö-korin kukkaroista, joita meillä on myynnissä.
Nämä ovat olleet huippusuosittuja! Suunnittelen ensi viikon paikallislehteen mainosta ja lähdin liikkeelle tällaisista kuvista, mutta totesin, ettei tuo tumma alusta taida toimia lehtikuvassa. Pitää tehdä toisenlainen asetelma. Kuvassa näkyvät myös kukkaronkehykset. (Laitoin perjantai-aamuna facebook päivityksen noista kehyksistä ja heti ensimmäinen asiakas tulikin niitä kysymään - oli siis mainos paikallaan)


Iloista viikonloppua teille kaikille!
Mervi

11 kommenttia:

 1. Ihan piti henkeä pidättäen lukea, että kuinka kävi! Onneksi selvisit vähäisillä vaurioilla.
  Aurinkoista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kello on yksi sunnuntaiaamuna, kun olen vasta herännyt (no join kyllä aamukahvit jo aiemmin). Olen antanut polven olla rauhassa (eiks olekin hyvä tekosyy laiskottelulle) ainaskaan särkylääkkeiden kanssa ei tunnu kohtuuttoman kivuliaalta.

   Poista
 2. Onneksi ei käynyt pahemmin! Oletko putiikissasi ensi lauantaina, olen tulossa ukiin. Ajattelin tuoda niitä pöllöjä. Mukavaa sunnuntaita sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin on tarkoitus olla, mutta ehkä vain klo 13 asti. Jännää nähdä pöllöjä!

   Poista
  2. Hyvä tulen ajoissa, mukava nähdä taas:)

   Poista
 3. Hyvää sunnuntaita! Söpöjä pussukoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos pussukoista kuuluu tekijöilleen - no ehkä minäkin otan oman osuuteni, olenhan osannut hyvin valita...

   Poista
 4. Pidätin hekeä tuossa lukiessani, onneksi ei käynyt kuinkaan.. Minulla joka paikka mustelmilla, en tiedä miksi törmäilen taas joka paikkaan.. kait pää jotenkin huithait .. Varovaisuutta tarvitaan.. ja lepoa välillä töitten lomaan. Kivoja pussukoita tosiaankin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-ih...iän myötä muutenkin liikkeet ja reaktiokyky hidastuu ja silti pitäisi vielä olla varovaisempi, eikä koheltaa! Mutku ei sitä aina muista.

   Poista
 5. Huh, onneksi ei käynyt pahemmin! Tosi söpöt kankaat noissa kukkaroissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Ja 8 viikon päästä samaisia kankaita saapuu Amerikasta Tanskan kautta Pellavasydämeen. Odotan niin....

   Olet siis vielä "kokonaisena" eli et ole lähtenyt vielä synnyttämään!

   Poista