maanantai 2. syyskuuta 2013

L-O-M-A tiedossaTää on lähdössä viikonloppuna lomalle. 
Uudenkaupungin Omakotiyhdistys järjestää taas kerran ryhmämatkan Viroon. Olemme olleet jo usealla tällaisella reissulla ja kaikki ne ovat olleet kivoja. Porukka alkaa olla tuttua, vaikka eipä siellä kyllä tule juuri "seurusteltua". Enimmäkseen sitä puolison kanssa kuitenkin ollaan. Matkaseuralaiset ovat enimmäkseen tällaisia keski-ikäisiä, rauhallisia ihmisiä. Ei humalassa öykkäröintiä tai muutakaan ikävää.


Tällä kerralla matka suuntautuu Haapsaluun ja Vormsin saarelle. Tallinnassakin toki piipahdetaan. Laivamatka tehdään SuperStarilla. Perjantaina aamulla lähdemme kotoa klo 6, syömme aamiaisen laivalla ja olemme Tallinnassa puolen päivän aikaan. Tutustumiskohteita menopäivälle ovat Tallinna, Keila, Paldiski, Pakarin niemi, Növa, Nooarootsi ja Haapsalu.

Hotelli Promenad


Ensimmäinen yö nukuttaan Haapsalussa hotelli Promenadissa, jossa olen jo aiemminkin vieraillut. Hotelliaamiaisen jälkeen suuntaamme Vormsin saarelle, jossa paikallinen opas kierrättää meitä nähtävyyksillä. Saarella syödään lounas.

Toinen yö yövytään Tallinnassa Radison Blu hotellilla, jossa syödään sunnuntain aamiainen. Tallinnan kiertoajelulla nähdään TV-torni, Metsäkalmistu, Mikaelin kirkko, Tanskan puutarha ym. Monet näistä on kylläkin jo useampaankin kertaan nähty, mutta mikäs on linja-autossa istuessa.

Tallinnassa jää vielä aikaan omatoimiseen kiertelyyn, Suomeen takaisin lähdetään klo 19.30 ja kotona ollaan noin kello 1.

Kivaa! Ensimmäinen kerta, ettei ole ollenkaan syytä katsella ostoksia Pellavasydämen kuva silmissä. Voin keskittyä ihan vain omiin tarpeisiini. Mitä haluaisin ihan itselleni? Niin, mitä....?

Mervi

4 kommenttia:

  1. Mukavaa ja ansaittua viikonloppulomaa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Rentouttavaa lomaa teille. Olet sen kyllä ansainnut!!!!! Kyselin aiemmin matkalaukusta, mutta se on liian uusi minulle. Keräilen vanhoja pahvisia matkalaukkuja. T. eläinhattu Anne

    VastaaPoista