sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Tylsää


Onhan tämä sairaalassa makaaminen tylsää. Katsoo kelloa ja ihmettelee, miten hitaasti se liikkuu. Minulla on kaikki hyvin, joten tuntuu turhauttavaltakin. Kipulääkearsenaali on kyllä mahtava, mutta en sitten myöskään tunne kipua. Jalka liikkuu hyvin, joten pääsen ihan itsenäisesti liikkeelle. Leikkauksen jälkeen Hb oli vain 80, mutta sain eilen kaksi pussia verta ja aamulla mittaus osoitti 95, joten nyt on olo jo freesimpi. Syömisen kanssa ei ole mitään ongelmaa, olen oikein nauttinut erilaisista leivistä - kotona kun en juurikaan syö leipää.

Tänään kyselin kotiinpääsystä hoitajilta ja sain vastaksen, että alkuviikosta. Sitten hoitaja kysyi mitä mieltä itse olen. Sanoin, että lähtisin mielelläni jo huomenna. Saattaa olla, että niin tapahtuu. Varmistuu aamun lääkärikierrolla. Olen minä täällä neulonutkin. Tänään aloitin pipon ohuesta 100%:n villalangasta, joka tuli Pellavasydämeen viime viikolla. Mukanani minulla on lyhyet pyöröpuikot. Olen siirtynyt kokonaan vaihdettaviin päihin ja kaapeleihin. Tässäkin taitaa olla yhdistettynä KnitProta ja KnitPicksiä, ne kun ovat keskenään yhteensopivia. Vallan mainiot kutoa. Kuvat on kertakaikkisen kelvottomat ja väärässä paikassa, mutta kun tällä tabletilla osaa juuri mitään tehdä.

5 kommenttia:

 1. hienoa, että kaikki hyvin leikkauksen jälkeen....

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että kaikki sujuu noin hyvin. Älä nyt kuitenkaan liikaa rasita itseäsi.

  Käsitöistäsi tuli mieleen yksi oma viime talven sairaalakäynti. Samassa huoneessa on inkeriläisrouva, joka monin tavoin edusti ei-parasta huonekaveruutta. Kun ajan kuluksi kudoin sukkaa, niin tämähän kailotti puhelimessa ystävälleen tai kenelle lie, että huoneessa on lihava nainen, joka on niin hermostunut, että kutoo koko ajan. Ai että olisi tehnyt mieli sanoa rumasti. Tai mennä ja tintata nenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit vaan tintanut häntä nenään! :)

   Poista
 3. Ihanaa kuulla, että paraneminen edistyy hyvin.

  VastaaPoista
 4. <3 toipuminen vie oman aikansa <3

  VastaaPoista