maanantai 15. elokuuta 2011

Tuolin uusi ilme

Tällainen tuli tuolista uusien kukkien kanssa. Myyjä kertoi, että tuo riippuva kukka on pahanhajuinen, jos siihen koskee ja niinpä olikin! Mitä jos laittaisi viereen lapun: " Ei kannata koskea - haisee pahalta!" Epäilen, että jokaisen ohikulkijan pitäisi vaivihkaa hiplata...eikä taitaisi varkaita estää?

Tänään taas suunnittelin mainosta paikallislehteen. Täällä on viikonloppuna Pytinkien Paris- tapahtuma, jolloin useita tuhansia vieraita tulee tutustumaan vanhoihin puutaloihin. Enpä tiedä, josko ehtivät putiikkeihin ollenkaan, mutta toivossa on hyvä elää....Ensin suunnittelin tällaista kuvaa: mutta ei se toimi ollenkaan, on liian paljon tavaraa. Tässä muuten on niitä sydämiä, jotka tein pyyhekankaan kulmista. Olen tosi iloinen, että en heittänytkään roskiin, tykkään itse näistä pehmoisista froteesydämistä kovasti.

Sitten päädyin vanhaan, hyväksi havaittuun ideaan - oma kuva: Tekstinä vieressä vai allako lienee:
Meille koko ei ole ongelma, pellavaa riittää! Liivihameet, hatut, pyyhkeet.... saa nähdä, mikä on lopullinen versio. Lähettävät vedoksen tarkistettavaksi.
2 kommenttia:

  1. Mistä kummasta päädyinkään blogiisi... mutta olen iloinen, että päädyin! Luin juttusi yhdeltä istumalta. Mukavia, elämänmakuisia tarinoita ja Sinä, Sisukas ja Taitava Nainen! Toivotan hyviä kauppoja ja iloa syksyysi!

    VastaaPoista
  2. No mutta kiva ja kiitos! Sinun blogisi Ompelun ihanuus onkin jo kauan ollut kirjanmerkeissäni...

    VastaaPoista