maanantai 29. elokuuta 2011

Ajatus siirtyy syksyyn...ja....

Näin se vaan on, kesä on mennyt. Mutta tiedättekö, en pistä ollenkaan pahakseni! Oli liian kuuma. Nyt on sopiva. Tämä kesä oli muutenkin raskas. Tänään oli työvoimatoimiston virkailija käynyt - harmi, etten ollut itse paikalla - ja kertonut, että ehkä minulle on tulossa työharjoittelija. Olen sellaista pyytänyt, avuksi siivoamiseen, kantamiseen ja järjestelyyn. Olen itse koko ajan putiikissa ja hoidan myyntityön, mutta muuten olen kädetön. (Voitteko kuvitella, miten säälittävää on lattian harjaus: kaksi kyynärsauvaa, rikkalapio ja harja, kaikki neljä keppiä kulkee joka askeleella mukana...)

Tänään tuli kansalaisopiston ohjelma. Olen sitä jo kovasti odottanut, mitä kivaa alkaisi syksyllä opiskelemaan. Ei mitään. Tajusin sen, että enhän voi mennä esim. naisten puutyöpiiriin, kun en voi yhtään lautaa tms. kantaa käsissäni. Huovutuskurssi olis ollut kans kiva, nyyh!

Kesätavarat tarttis laittaa säilöön. Tällaisen putiikin tuotteet eivät ole sillä tavalla trendijuttuja, että samaa tavaraa voi myydä myös ensi kesänä, ei siis alennusmyyntejä.

Nyt olen ottanut puikot esille ja alkanut neuloa. Kaksi tuubikauluria on valmiina, yksi tavallinen kaulaliina. Kaikki uutuuslangoista kokeiltuna. Yhdet tossut on jo tullut pesukoneesta huopuneena. Kolmet on valmistumassa. Kolmet - joka paikassa pitää olla keskeneräistä: kotona, putiikissa tiskin takana ja yksi ulkona tehtävä.

Eli, joulua jo odotellaan. Ja vaikka nyt jo alkaisi valmistusprosessin, kiire tulee kuitenkin!

3 kommenttia:

  1. Juuri laskeskelin, että kiirehän tässä taas tulee joulujuttujen kanssa! Pitäisi silti yrittää nauttia niistä ja vuoden parhaasta ajanjaksosta.. :) Taidankin aloittaa jo nyt joulukorttien ideoinnin ja perinteinen joulukirjeen kirjoittamisen sukulaisille..

    VastaaPoista
  2. Kiva löytää uusia blogeja jossa on käsityöläisten tuotteita, tuo virkkaaminen pitäisi opetella, ovat niin kauniita :)

    Viikonloppuja toivottelen :)

    VastaaPoista