tiistai 9. lokakuuta 2012

Ihania kankaita

Eipä saanut emaliastiasto kannatusta, jos kommenteista voi päätellä....

Mutta näistä uskon useimpien tykkäävän, on ne NIIIIN IHANIA!

Amerikkalaisen Robert Kauffmannin eläinkuosisia kankaita - fiiniä 100 % puuvillaa. Näitä on tulossa vielä lisää, mutta tässä jo esimakua.

Tuollaisia hauskan vihreitä tuoleja löysimme kolme kierrätyskeskuksesta. Neljä niitä olisi ollut, mutta yksi oli vähän klinkku. Käyvät vaikka tähän tarkoitukseen.


Nämä ovat samoja kankaita, joista tehtyjä kukkaroita (linkki aiempaan postaukseen) meillä onkin ollut myynnissä. Ovat olleet tosi suosittuja.
 Mitähän näistä ensimmäiseksi tekisi? Pussukoita, kasseja, huiveja....montako metriä teille saisi olla?

9 kommenttia:

 1. IHANIA! Just katselin Etsyssä näiden tyyppisistä kankaista tehtyjä pussukoita ja pikkutyttöjen mekkoja. En pääse puotiisi käymään, mutta mitäs tuumit ns netin välityksellä tehdystä kaupankäynnistä kanssani? Vai onko sinulla antaa vinkkiä mistä muualta voisin noita ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joissain nettikangaskaupoissa olen ainakin joitain noista nähnyt. Mutta eipä tuo paljon paina, joten oikein hyvin voin postitsekin lähettää. Niitä on tulossa vielä lisääkin, mutta ajankohdasta en tiedä, laskussa sanottiin vaan, että tulee jälkitoimituksena. Yksi kuosi tulee muovitettuna ja jatkossa tilaan myös trikoona - ai miten ihania lasten pipoja niistä tuleekaan....

   Poista
 2. Mikähän noiden kankaiden metrihinta on?

  VastaaPoista
 3. Nyt tarttis olla se verkkokauppa. Kävis ostaminen helpommin.

  VastaaPoista