maanantai 22. lokakuuta 2012

Uusi sukkalanka

Viime viikolla sain ison paketin lankoja. Otin kotiin kaikista yhdet kerät ja ajattelin neuloa mallit jokaisesta.
Villamyssy on viimeistelyä vaille ja röyhelöhuivi on valmis, mutta sukat jäivät puolitiehen. Esittelen langat ja työt yksitellen.

Tässä siis sukkalanka ja tekele:

Oli pakko kuvata työ auringonpaisteessa, kun sellainen harvinaisuus tänä aamuna näkyi...

Vaikka paremmin väri erottuu tummalta taustalta. Tätä lankaa on myös muina väreinä. Lisään kuvat, kunhan menen putiikkiin kuvaamaan.


Langan koostumus on 75 % Schurwolle (superwash) ja 25 % polyamid.
Eli pitäisi olla oikein mainio sukkalanka, joka kestää 40 asteen pesun. Lanka on hyvin ohut, puikkosuositus 2,5 - 3. Mainiot siis pidettäväksi tavallisen sukan tapaan, vaikkapa lenkkareissa. Kerässä on 50 g ja pituutta 210 m.Omat sukkani tein nro 3 puikoilla, mutta aika löysä on lopputulos - olisi saanut olla pienemmät puikot. Loin 52 silmukkaa ja sukat mahtuvat minulle, koko n.40.

Nyt lähden laittamaan päivävaatteet päälle (vapaapäivä) sitten putiikkiin tekemään muutamat korjausompelut, jotka noudetaan huomenna. Jotta paremmin muistaisin, olen päättänyt, että aina tiistaisin on tilaustöiden luovutus. Näin ollen on koko pidennetty viikonloppu aikaa niiden tekemiseen.

Lisää kuvia uusista langoista ja töistä siis tulossa....
Mervi

1 kommentti:

  1. Hauskannäköisiä efektejä :) Voi kun olisi supernopea neuloja nii ehtisi talven aikana (inspiskausi) testata kaikkia ihania lankoja ilman, että puolet töistä jää kesken :D

    VastaaPoista