torstai 11. lokakuuta 2012

Pellavatunikan uusi väri

Aiemminkin olen esitellyt pellavamallistoani. Joku aika sitten tilasin oranssia pellavaa, mutta vasta nyt pääsin sitä kokeilemaan. Yksi tilattu tunika on siis valmiina. Kuva on valitettavan huono, eikä väri välity oikeanlaisena. Mutta aikas kivan syksyinen oranssi ja sopii lämpimien värien ystävälle.


Ei ole oikein sopivaa mallia esittelemään tätä, sillä itselleni tämä ei mahdu "puol'ääriinkään" ....

Olemme järjestämässä yhden kerran käsityökurssia. Aiheena on tällä kertaa paperinaru. Kovin moni onkin jo innostunut valokranssin ja valoryijyn tekemisestä. Ryijy tuntuu vähän työläämmältä tehdä, joten siihen moni kaipaisi neuvoja kädestä pitäen. Jos halukkaita ilmaantuu, ensi viikolla kokoonnumme kaksi kertaa. Toinen ryhmä päivällä ja toinen illalla.


Paperinaru – kurssi
Pellavasydämessä
Tee itse VALORYIJY tai VALOKRANSSI
          Keskiviikkona 17.10. klo 14 - 16

                Torstaina       18.10. klo 18 - 20

 Osallistumismaksu 5 euroa.
Tarvikkeet voit ostaa paikan päällä tai tuoda mukanasi.
                         Tiedustelut ja ilmoittautumiset Mervi 050 – 328 3265

4 kommenttia:

 1. voi kakka kun ootte jälleen kerran niin kaukana..*:( olisin halunnu tuonne kurssille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä teilläpäin kansalaisopisto järjestää? tai järjestäisi, jos pyytäisi? Paitsi ettei siellä varmasti olisi NIIN KIVAA kun meillä täällä, hihii....

   Poista
  2. Nokun ei järjestä..mie niin kateellisena aina kattelen näitä muiden kaupunkien/kylien kursseja..meillä ei ole kun sitä perinteistä hopean tai risun punontaa ja ei kehtaa enää kolmantena vuotena peräkkäin mennä, kun toivomuksista huolimatta eivät saa mitään uutta niihin ohjelmiinsa :/

   Poista
  3. no voi harmi...nämä paperinarutyöt on nyt juuri niin in ja must. Nuorisokin tykkää niistä, joten olisi oikein oiva juttu järjestää kurssi, jolle tulisi monenikäistä osallistujaa.

   Poista