keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Tuoksupusseja

Eilen askaroimme putiikissa tuoksupusseja. Idea on asiakkaan, joka jo viime joulun alla kyseli niitä. Vähän extempore hommaan ryhdyimme, sen kummempia suunnittelematta. Aluksi ainakin teimme kaikkein yksinkertaisimmalla mallilla, saa nähdä, jos tuota pussin suuta / kiinnityssysteemiä vielä kehitellään...

Tarkoitus on, että näihin ei tule sisältöä, vaan jokainen saa itse hankkia...tai no...jos jostain löydän edullisesti. Osaako joku neuvoa, mistä saisi? Ja onko niissä eroa - minkälaisia yrttejä kannattaa ostaa, että tuoksu säilyisi mahdollisimman kauan.

Tästä taidamme siirtyä vähän isompiin pussukoihin ja joulun kankaisiin. Ne ovat yleensä olleet vakkarituote joka joulu.

Nyt lähden töihin, mutta matkahuollon kautta. Tuomiojan Tarhalta Päivi on lähettänyt hunajaa ja hyytelöä. Nam! Mervi

9 kommenttia:

 1. Moi! Mä olen ostanut sekä Ikeasta että Sinooperi Home storesta sellasia kuivattuja, tuoksuvia... öö mitä ne nyt on.. No jotain kuivattuja kasvien osia varmaan.

  voiskohan niitä laittaa noiden sisään? Ne on ainakin aika edullisia. Niiden tuoksu on tosin keinotekoinen, että jos haluatte aitoja luonnontuoksuja, niin sitten en tiiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voipi olla että jätän pussukan täyttämisen asiakkaan huoleksi, makuja ja tuoksuja on niin monia...

   Poista
 2. Kauniita pusseja! Minull ei mitään tietoa mistä tuoksuvia yrttejä saisi edullisesti.

  VastaaPoista
 3. Noissa miun käyttämissä tukuissa tuoksuvia yrttejä on paljon myytävänä, mut esim. Etsystäkin vois saada edullisesti ja pienemmillä toimituskuluilla. Laventeli on varmasti yksi suosituimpia, sitrusten kuivatut kuoret, mintut, anis, kaneli, neilikka, vanilja, havujen neulaset, rosmariini, ruusu... Ja mie oon kuullut, et kannattaa niitä yrttien tuoksuja vahvistaa muutamilla tipoilla eteerisiä öljyjä.

  VastaaPoista
 4. Niin, pussit olivat oikein kauniita :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva, että tykkäät. Niin - ja että kerrot sen.

   Poista