maanantai 2. maaliskuuta 2015

Enkö onnistunutkaan tekemään rumaa?

Teatteripuvustuksessa tuli eteen neuloa mahdollisimman rumat sukat. Tyylittömät. Miehelle, polvisukat. Näytin keskeneräistä sukanvartta miehelleni ja kerroin, että pitäisi tulla rumat. Hän vastasi: "No et ole oikein hyvin onnistunut." Mites tuon nyt sitten ottaisi? Ilmeisesti en siis onnistunut yrityksessäni tehdä rumat. Mutta kyllä nämä väriyhdistelmät aika kamalia. Tässä siis vasta varret.Oikealla on yläpää. Tein reikäkerroksen, jotta saa kuminauhan pujoteltua. Pysyis sitten sukat ylhäällä.


Harmi, etten voi puvustustöitäni esitellä. Mutta tulkaa kesällä Uuteenkaupunkiin kesäteatteriin! Mervi

7 kommenttia:

 1. No ei nuo oikein rumilta näytä :))

  VastaaPoista
 2. Joo ei minustakaan, tosi nätit:)

  terveisin
  Terja

  VastaaPoista
 3. Nuo EIVÄT ole rumat :)
  Minä taas inhoan välillä kun kaikki tekevät muka niin tyylikkäitä, että aina on vain jotain harmaata ja mustaa ja valakoista, kuten usein pukeutumisessakin! Nuo on juurikin tosi kauniit ja iloiset ja nätit ja reippaat ja aurinkoiset!

  VastaaPoista
 4. Pirteät sukat nuo ovat. Minkähänlaiset ovat rumat sukat? Täytyy vaikka guuglettaa jospa sieltä löytäis vinkkiä. T:marjalellu

  VastaaPoista
 5. Ei lainkaan ruma väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 6. Tee mustaa, valkoista, harmaata: on väriyhdistelmä vailla makua ja uskallusta, ehkä niistä tulisi rumat?

  VastaaPoista
 7. Olen aivan hämmästynyt sukkien saamista arvioista. Entäs sitten, kun minä kuvittelen tekeväni kauniit sukat - onko ne sitten toisten mielestä rumat? Kiitos kommenteistanne!

  VastaaPoista