torstai 26. maaliskuuta 2015

Nepalin naiset virkkaa hattuja

Kävin viikonloppuna kädentaitomessuilla Turussa. Yhden tuotteen löysin myyntiin Pellavasydämen valikoimiin. En ollut mitään tällaista etsimässä, että ihan impulssiostos. Oli vaan niin Pellavasydämen näköinen, että oli pakko suostutella myyjä myymään. Nepalista on kuulemma todella vaikeaa saada tuotteita myyntiin.Nämä ovat HAMPPUHATTUJA. Hampusta käsin virkattuja. Lierissä on näiden juju: sitä voi väännellä ja käännellä eri asentoon ja se pysyy siinä. Kuin tatti.Harmi, ettei tällä mun kukkahattutädillä ole päätä. Nomut se onkin vaan sovitusnukke. Tässä nepalilainen hamppuhattu yhdistettynä nepalilaiseen nokkoshuiviin. Kovin maanläheistä siis. Ja punainen mekkokin vielä pellavaa...


Hattu on helppo ottaa mukaan lomamatkalle tai rannalle. Sen saa mytätä tuollaiseksi mytyksi ja sitten taas oikoa mieleiseensä asentoon. Hatun hinta on 29 euroa.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sitä aina toivookin, että muutkin tykkää ettei vaan itse.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä minä täältä vaan lähetän... nyt on vaan 5 erilaista, mutta myöhemmin toivon saavani enemmänkin vaihtoehtoja. Ilmeisesti kaikki ovat kuitenkin tuollaisia maanläheisiä värejä. Jaajuu, pitääkin ottaa selvää, että miten nuo on värjätty.

   Poista