perjantai 24. kesäkuuta 2016

Alkukesän ulkokukat

Osa näistä kuvista on varmaankin jo vilahtanut teksteissä, mutta keräsin ne vielä tähän yhdeksi kokonaisuudeksi. Tässä on kukat Pellavasydämen katoksessa ja oven pielessä, kukat oman kodin oven suussa ja muutama muualta tontilta. On täksi kesäksi istutettuja kesäkukkia, perennoja ja jopa luonnonkukkia.

Empä ole kuin kerran "ehtinyt" tähän auringonottopaikkaani istahtamaan. Tästä näen heti, kun asiakas tulee. Laitan käsityön pois ja menen sisälle palvelemaan... Viime vuosina en ole vaan ollut lainkaan niin innostunut auringosta kuin aiemmin. Ehkäpä melanooma-tiedotus on tepsinyt?


Rakastan kaikkea eriskummallista ja epätavallista kukkien istutuspaikkana. Kuten tämä käsienpesusysteemi. Hana on kylläkin hävinnyt.Viime kesänä nämä lasten kottikärryt vietiin kirkkomaalle, kukkaset sinnetänne ja lopulta vielä potkitiin vintinväntin. Mutta siinä ne nyt taas ilostuttaa asiakkaita.


Käsittääkseni tämä pieni oranssi kukka on luonnonvarainen? Tätä hienoa perintökiulua säilytän aivan oven pielessä - sitä ei saa kukaan viedä!


Täällä ovat upeat kaktukset odottamassa marraskuuta. Sisälle päästyään ne kukkivat valtavasti.
Vanhassa ruostuneessa grillissäkin on kukkia - varjossa viihtyviä.
Näiden kuvien myötä toivotan sinulle Hauskaa Juhannusta! Vaikka luulen kyllä, että muutama postaus tässä loman aikana tuleekin!

Pellavasydämen Mervi


4 kommenttia:

 1. Ihania kukkia, toivottavasti ne saavat olla rauhassa vandaaleilta.
  Oranssi näyttää oranssikeltanolta, sen serkku huopakeltano on luonnonkukka, se on keltakukkainen. Oranssikeltano on koristekasvi, tietääkseni ei kasva meillä luonnossa.
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Paljon kauniita kukkaistutuksia sinulla on. Oikein mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Oranssikeltanoa minäkin arvelen, itsekin siitä olen haaveillut.. Kauniita kukkia ja hyviä istutusideoita! Hyvää Juhannusta! Raija

  VastaaPoista
 4. Valkoinen pioni on niin kaunis.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista