sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kissat kankaalla

Moni asiakas on ihastellut kissakangasta, josta en ole vielä yhtään mitään tehnyt. Eilen innostuin touhuamaan niin, että vielä näppipyyhkeitten valmistuttua "suhasin" muutamat kissapussukat ja yhden kassin.

Pussukoita on kahdenlaisia: toiset on littanoita, toiset taas kulmat leikkaamalla tehty pullukoiksi. Kaikissa on kierrätysmateriaalista valmistettu vuori ja musta vetoketju. Pussukka on yläreunastaan 20 cm leveä. Korkeus on vähän vähemmän.  Olkahihnallinen kassi on vuoriton ja sen sisällä on pikkutasku.

Sanoisin, että nämä on paitsi söpöjä, myös tyylikkäitä.


Mitäs tänään tekisi? Saattaa olla, että nyt "korkkaan" koirakankaan. Se on samaa sarjaa, samanvärinen, mutta kuvituksena erirotuisia koiria. Oliskos joku muu malli kivampi? Jos sinä haluaisit tällaisen pussukan, mitä siinä säilyttäisi? Minkäkokoinen ja mallinen olisi sinun tarpeisiisi sopiva?

Pellavasydämen Mervi

4 kommenttia:

  1. Ihana kangas, taisin sitä puodissasi ihaillakin. Hyvä väri kassiksi sitä paitsi, sopii kaikenlaisiin asuihin, jos meinaa siis oikein tyylikäs olla. Mulla harvemmin natsaa kassi ja vaatteet, tulee otettua vähän mitä käteen ensin osuu, sekä päälle että laukuksi.

    VastaaPoista
  2. Kissakangas on aivan ihastuttava. Sopisi meille hyvin ainakin ennen, kun oli juuri ton värinen kissa meillä. Nyt on koira....koirakangas :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja pussukoita. Itse säilytän esim. latausjohtoja pussukoissa, isommissa keskeneräistä kudinta. Jossain on digikamera, vitamiinipurkit jne. Kyllä niitä pikkutavaroita huushollissa riittää.

    VastaaPoista