maanantai 28. helmikuuta 2011

Autossakin

Tänään kävimme Jämsässä, autossa istumista siis yhden työpäivän verran. Otin lankaa niin paljon mukaan, että ajattelin sen varmasti riittävän, mutta ei - kesken loppui! Virkkasin paksusta langasta myssyjä - niitä siis syntyi useampi. Malli on helppo ja nopea valmistaa.

Valitettavasti kamerani jäi putiikkiin, joten en saa tähän kuvaa. Tai siis mieheni otti kuvan, mutta en osannut siirtää hänen kameransa kuvaa koneelle - pöh...Toisaalta näyttää vahvasti siltä, että myssyyn on lisättävä tupsu, joten otan toisen kuvan sitten ja näytän molemmat yhtaikaa.

Kotiin tultuani tein firman paperitöitä, inhoan niitä. Siitä seuraa myös se, että siirrän ja siirrän ja siitä taas seuraa se, että laskut saattavat jäädä viimetinkaan, ehkäpä myöhästyäkin, hyi hyi minua! No, nyt se on hoidettu. Muutaman sähköpostin laitoin myös. Tilasin tuotteita, paitsi että aiemmin tilaamani hunajat eivät näkyneet netissä ollenkaan, toivottavasti niitä kuitenkin vielä saa. Yksi pappa kyseli, onko lähettämänsä kuvasto tullut perille. Vastasin, että on tullut ja hieno kuvasto olikin - oikein kansiossa muovitaskuissa kuvat, hinnat ja tuotetiedot. En vaan ole vielä ehtinyt kunnolla perehtyä. Tai sen verran, että hinnat näyttivät hivenen korkeilta, ei ehkä mene kaupaksi meillä päin?

Tässä aiemmin valmistamani asustesetti - nyt jo myyty...

Uusien tuotteiden hankkiminen on aina jännittävää, tuleeko virhehankinta vai onnistuuko? Useimmat tuotteeni ovat myyntilillä, joten raha ei ole kiinni liikkumattomassa tavarassa. Mutta asioilla on käänteinen puolensakin; tuotteen valmistajan rahat on juuri niissä tuotteissa kiinni, jotka ehkä eivät käy kaupaksi ja joudun palauttamaan. Nytkin on muutama tuote odottamassa takaisin postittamista. Yleensä pidän sääntönä, että jos vuoden kierron on ollut joku tuote tarjonnassa, eikä ole mennyt joulu- eikä kesäsesongilla kaupaksi, niin se on haettava pois.

Huomenna alkaa kiva homma, ikkunoiden somistaminen. En ole ihan tarkkaan vielä suunnitellut, mitä laitetaan, mutta joku ajatus väriteemasta. Ehkäpä teen muutaman osion, joihin tulee saman värisiä tuotteita. Yksi kokonaisuus ruskeaa, yksi keltaista, yksi  vaaleanpunaista jne. Tuotteet voivat olla aivan eri kategoriasta, mutta niitä yhdistäisi sama väri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti