perjantai 25. helmikuuta 2011

Mitä tekis tänään?

Yksi impulssiostoksistani on tämä pakka pellavakangasta. Aloittamaton. Rouheaa pellavaa, josta lähtee vähän väriä, mutta myös pehmenee pyykissä. Olen yrittänyt miettiä, mitä siitä tekisin; laudeliinoja, pyyhkeitä, tabletteja vai mitä?  Tämä ei kuitenkaan ole säkkikankaan tyyppistä, ei, eikä hinnaltaan ainakaan. Ideoita otetaan vastaan.

Tänään täytyy käydä myös kirpputorilla, sillä olen ottanut loossin ja vienytkin jo useamman kerran sinne tavaraa, mutta eilen hinnoiteltiin vielä paljon lisää. Jos omassa liikkeessä olisi oikein paljon tilaa, niin sielläkin voisi pitää kirppishyllyä. Toisaalta - olen sitä pienimuotoisesti yrittänytkin, mutta ongelmaksi saattaa myodostua se, että asiakkaat ei enää tiedä, mikä on uutta ja mikä vanhaa.

Joskus on käynyt niinkin, että kun ikkunassa on rekvisiittana vanhoja suksia ja luistimia ym. joku on tullut kysymään niiden hintaa, luullut kirpputoriksi!

5 kommenttia:

 1. Onpa hienon näköinen rulla pellavakangasta! Siitä todellakin saa aikaan varmaan mitä vain. Pyyhkeitä, tyynynpäällistä, pöytäliinaa yms. tekstiiliä tai seinävaatetta.

  VastaaPoista
 2. hmm...seinävaate, mielenkiintoista - minkälaista ajattelit?

  VastaaPoista
 3. Ihana pakka pellawaa- minullekin tulee heti mieleen tyynyt, pöytäliinat,tabletit esim.
  Kiva blogi sinulla, monipuolisia kädentaitoja runsaasti, sehän on selvä :) Isekin olen matonkuteesta virkannut monenlaista juttua.
  Kirpparit on ihania <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maarit, aloittelija arvostaa myönteistä palautetta!

  VastaaPoista
 5. Hauskoja juttuja ja tuttuja ajatuksia...

  VastaaPoista