tiistai 22. helmikuuta 2011

On minulla taitava tytär!

Tämä ilta menikin tietokoneen ääressä ihan kokonaan. Väsäsimme yhdessä tyttäreni kanssa (ei vaiskaan, minä vaan kattelin) Pellavasydämen kotisivuja. Vaikka Mirva ei ole koskaan opiskellut eikä käyttänyt Photoshop Elements - kuvankäsittelyohjelmaa, niin rohkeasti kokeilemalla hän sai vaikka miten hienoja kuvia kehiteltyä. Itse olen ko. kurssin käynyt jo neljään kertaan, enkä vieläkään osaa yhtään mitään...Tuloksena oli  yksi kokeiluversio banneriksi.

Nyt on siis kotisivut jo aika pitkällä. Puuttuu enää kuvatekstit ja ehkä yleisilmeen fiksausta. Oikein mielellään otan vastaan kommentteja - ne olisivat arvokasta tietoa kehittelytyössä.
Tällaisen kauniin kollaasin Mirva teki Picasa- ohjelmalla.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla seuran blogiasi, jonka sattumoisin löysin. Olen käsityöyrittäjä ja itsekin ollut osakkaana kotimaista käsityötä myyvässä liikkeessä, joten tiedän jotain minäkin liikkeen pidosta. Se, että myydään kotimaista ja käsityötä on hatun noston arvoista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Käsityöläisyys ammattina on todellakin haastava. Minusta ei ikinä pitänyt tulla yrittäjää, eikä käsityö ole koskaan ollut ammattien toivelistalla...eläkkeelle jäätyäni "ajauduin" tähän ja hauskaa ja haasteellista on ollut. Lähes päivittäin pohdin tätä liikeideaa; pidänkö kiinni käsityöstä, mutta toistaiseksi se on pitänyt - muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

    VastaaPoista