perjantai 18. helmikuuta 2011

Perjantaipäivä työhuoneella

Laitoin violetin sävyiset kankaat vielä uudelleen pesukoneeseen ja nyt terrakotan värinen jauhe pataan. Tulos oli hiukan parempi, muttei mikään suklaanruskea vieläkään. Olin valmiiksi ommellut jo "päitä". Nämä neljä vaihtoehtoa sopivat tähän ja varsinkin tuo kukkakuvioinen - se oikein nappaa froteen punaisen sävyn esiin! Malli vaihtelee joka kerta, tässäkin näkyy neljä erilaista yläpäätä.


Tässä ensimmäinen pyyhkeentekele on jo työn alla. Kuvassa näkyvät kolme ompelukonettani. Takana uusin elektroninen ompelukone, joka on muutaman vuoden vain vanha, mutta siihen on jo KAKSI KERTAA vaihdettu moottori!. Silitysraudan takana on saumuri ja kuvanottohetkellä käytössä vanha hyvä palvelija - metallirunkoinen Singer vuosikymmenten takaa. Se kävi tällä viikolla huollossa ja korjaaja sanoi, että olikin niin jumissa, ettei hän ole ennen nähnyt; liotti kuulemma yön yli, että sai irtoamaan. Nyt kone käy kuin unelma - tuntuu, että toimii ajatusta nopeammin ja käyntiääni on sievä hurraus. Mukana kuvassa on myös kahvinkeitin- tärkeä kone sekin työhuoneessa!

Aamulla kun menin työhuoneelle, työtoverini oli imuroimassa. Oli todennut, että työtuolin pyörät eivät oikein toimi ja totesi niiden olevan täynnä langanpätkiä. Tässä sitä irroitellaan - hienona, niinkuin aina - helmet kaulassa!

Vastakkaisella seinällä työhuoneessa on kangashylly, joka on täynnä. Myymälän puolelle siirryttäessä on käytävä muutenkin kapea ja nyt se on vielä täynnä laatikoita, jotka on tuotu meidän autotallista ja odottavat hyllyyn laittoa. Jos vielä mahtuvat? Lisätila olisi tarpeen, mutta toisaalta: aina kaikki tila täyttyy...

Paljon olen laittanut tavaraa pois - roskikseen ja kierrätykseen. Nyt pitäisi vaan pitää pää kylmänä, eikä kerätä tavaraa niin paljon, kun ei kerta kaikkiaan mahdu! Vaan kun kangastukun edustaja taas tulee, ....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti