maanantai 2. kesäkuuta 2014

Arvaa miltä tuntuu

Kyllä se vaan aika kuluu - taaksepäin katsoen. Tällä viikolla pitäisi olla lopullinen lonkkaleikkaus. Tässä on kuitenkin ollut sen verran epävarmuustekijöitä, että lähetin suoraan leikkaavalle lääkärille tällaisen viestin:

Soitin osastonsihteerille ja hänen käsittääkseen alunperin annettu leikkausaika pitää paikkansa. Olen siis tulossa osastolle keskiviikkona ja leikkaus olisi torstaina 5.6. Toivottavasti Belgiasta on lähetys siihen mennessä saapunut? Antibiootin tiputus on lopetettu perjantaina 23.5. Eli sitä on tiputettu 8 viikkoa, koska haava eritti kudosnestettä noin kauan. 

Tänään sain vastauksen, näin: Tuo on huono uutinen, että haava on vuotanut 2 kk. Miksihän meillepäin ei haavan vuotamista informoitu? Se nimittäin tarkoittaa sitä, että koska haava on erittänyt noin kauan, niin se ei ole parantunut normaalilla tavalla. Bakteereilla on ollut reitti ihon alle. Se tarkoittaisi sitä, että meidän täytyy ajatella uutta pesua ja uusia näytteitä.


Arvaa, miltä tuntuu ja mitä ajattelen....mervi12 kommenttia:

 1. Ei voi olla.... iso voimahali :) jakasamisia

  VastaaPoista
 2. Voimia sinulle. Ei voi käsittää, ei millään.

  VastaaPoista
 3. Täytyy sanoa, että tippa tuli silmään. Mutta yritä päästä yli tästäkin, olet niin monesta kuitenkin selvinnyt.

  terveisin
  Terja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan noita vastoinkäymisiä on ollut riittämiin. Vielä tämäkin. Voimia ja jaksamista!

   Poista
 4. Eikä!! Ei ole sanoja. Voimia ja jaksamista!

  VastaaPoista
 5. ei voi olla noin...taas takapakkia,mutta jaksamista siulle ja mie toivon että kaikki kääntyy vielä hyväksi.aurinkoa päiviisi.

  VastaaPoista
 6. Jopas on mutkat matkassa, olit kyllä mielestäni tosi viisas ja rohkea ja fiksu kun otit yhteyttä siihen lääkäriin. Toivottavasti nyt ei tarvitse tehdä kaikkia juttuja kahteen kertaan kun hän tietää tilanteen. Voimia ja jaksamisia.

  VastaaPoista
 7. Siellähän tapahtuu kuin parhaimmissa telkkarisarjoissa, yllättäviä tilanteita ja käänteita tämän tästä. Näitä lukiessa miettii, että missä on se kehuttu suomalainen terveydenhoitojärjestelmä, ei taida yltää aivan joka sopukkaan asti. Mukava kun jaksat kirjoitella näitä, toivottavasti joku ottaa näistä opikseen.

  VastaaPoista
 8. Voi itku! Kaikki sitä pitää ite hoitaa, raportoinnit erikoislääkärillekin. Pistää melekein vihaks!
  Toivotaan nyt parasta, jotta paranee, eikä oo enää bakteerin p.laisia.

  VastaaPoista
 9. Eikä!! Nyt saa kyllä riittää, olen niin pahoillani sun puolestasi, että tilanne on tällainen... :(

  VastaaPoista
 10. Nyt on pakko sanoa, että ei voi olla totta! Lonkkaleikkaus, sellainen joka sinulle tullaan tekemään, on suuri sekä vaikea operaatio ja kropassasi kaiken pitäisi olla kunnossa. Kun olen lukenut sinun kokemuksiasi, entistä enemmän ihmetyttää se, miksei sairaalat ole toisiinsa yhteyksissä? En voi käsittää. Halauksia sinulle ja voimia kaiken ylläolevan kestämiseen ja jaksamiseen.

  VastaaPoista
 11. Kaikki tämä mitä sinulle on tapahtunut tuntuu aivan uskomattomalta! Lohdutuksen sanojakaan ei nyt tunnu löytyvän... Koita jaksaa!
  -anja-

  VastaaPoista