keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Mitähän huomenna tapahtuu?

Tilasin Kela-taksikeskuksesta kyydin ja sainkin tutun kuskin. Matka taittui mukavasti paarilla maaten. Terveyskeskuksessa käytiin vaihtamassa pyörätuoli kapeampaan, sillä edellinen ei tahtonut mahtua ovenlävistä ilman että sormet tai pielet menee rikki. 

Perillä osastolla olikin edelliseltä käynniltä tuttu hoitaja vastassa. Kysyin, onko hän varannut sviitin. Juu, yksityishuone minulle. Olenkohan jollain mustalla listalla - niin hankala ihminen - että pitää olla yksin? Olen iloinen, ettei tarvitse totutella kenenkään kuorsaukseen...

Vauhdilla tuotiin ruoka ja otettiin verikokeet. Sitten sairaalavaatteet päälle ja nyt olen potilas. Ilta ja aamu touhutaan niinkuin olisin menossa leikkaukseen, vaikkei kukaan tiedäkään, mitä leikataan tai mitä tehdään. Proteesi ei ole vielä tullut. Verikokeiden mukaan en kuvittelisi bakteeria olevan, sillä crp oli vain 11 eli laskenut edellisestä mittauksesta, joka oli 14.  Aamulla tapaan lääkärin ja sitten kuulen, miten edetään. Mervi

4 kommenttia:

 1. Hei Mervi, olen aloittanut taas useampana iltana sinulle kirjoittaa, mutta kaikki lauseet tuntuvat niin typeriltä. Juuri tuo mitä itsekin mainitsit että sinun itse pitää kaikki hoitaa, ja ettei tieto kulje, on niin käsittämätöntä.
  Alat olla jo melkoinen asiantuntija. Ja parempi ollakin. Toivon huomiselle kaikkea hyvää<3

  VastaaPoista
 2. Olet ajatuksissani, voimia huomiselle!

  VastaaPoista
 3. Onhan jännää. Toivotaan parasta, mitä sitten lieneekään! Voimia ja paranemista!

  VastaaPoista
 4. Toivotan onnea huomiselle. Ajattelen että tärkeämpää kuin muistella menneitä virheitä tai erehdyksiä on satsata tulevaan ja keskittää energia siihen. Ja pikemmin kuin etsiä syyllisiä tai varsinkaan vaatia päitä pölkylle on antaa asiallista palautetta niin ettei ainakaan ko. henkilön kohdalla virhe toistu. Tämä edellyttää tietysti keskustelu-tai muuta yhteyttä. Itse olen jopa kirjoittanut ortopedille pitkän kirjeen.
  Tsemppiä!
  Akv

  VastaaPoista