perjantai 17. lokakuuta 2014

Halutaan ostaa. Villasukkia.

Apua! Yhtäkkiä tuli mieleen pari viikkoa sitten käynyt asiakas. Oli puolisonsa kanssa liikkeellä ja etsivät miesten pitkävartisia villasukkia. Mieluisin vaihtoehto olisi ollut Jussi-sukka tai saman tyyppinen. Ei löytynyt.

Lupasin, että kun seuraavan kerran tulevat käymään (myöhemmin syksyllä) niitä olisi. Yritin itsekin, vaikka kyllä piti vanhastaan tietää, ettei se minulta onnistu. Eikä onnistunut nytkään. En osaa tehdä siistiä kirjoneuletta.

Nyt siis yritän epätoivoisesti etsiä netistä. Haluaisiko joku myydä?

Hinta pitäisi olla sellainen, että siihen voi lisätä myyntikatteen ja vielä joku sen hinnan sukista maksaa. Aika hankala yhtälö, mutta toimii joskus.


Pellavasydämen Mervi
mervi.lamminen@uusikaupunki.fi

8 kommenttia:

 1. Voisin yrittää kutoa jussisukat

  VastaaPoista
 2. Jos et ole aikaisemmin tehnyt, tähän hätään lienee turha alkaa opetella, sillä tämä akuutti tarve on todella nopea. Mutta kiitos ajatuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sorry Muotoilin tuon ensimmäisen lauseen huonosti. Olen kutonut paria kirjoneulesukkia. Jos haluat, voin lähettää kuvan eräästä sukkaparista. Jussisukat eivät ole monimutkaiset malliltaan

   Poista
  2. Mene tori.fi -> Varsinais-Suomi ja hakuun jussisukat, niin löydät myytävänä olevia jussisukkia.
   Hyvä jussisukkien ohje löytyy Novitan sivuilta, joskin Nalle lanka ei ole laadukkainta.
   Mielestäni paras sukkalanka on 6 -säikeinen Regia: myydään 150 g kerissä, erittäin riittoisaa ja paljon sekä yksivärisiä että värikkäitä värejä. Lanka on ihanan pehmeä jopa paljaalle jalalla ja kiva neuloa 3 numeron puikoilla. Pidän Regiaa parempana kuin Step.

   Poista
  3. Kiitos lankavihjeestä, tuota Regiaa olenkin ottamassa valikoimiin, sitä niin moni kehuu ja olen siitä kyllä itsekin joskus jonkun sukan tehnyt.

   Poista
 3. {\rtf1\ansi\ansicpg1252
  {\fonttbl\f0\fnil\fcharset0 ArialMT;}
  {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red34\green34\blue34;\red255\green255\blue255;}
  \deftab720
  \pard\pardeftab720\partightenfactor0

  \f0\fs26 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0
  \outl0\strokewidth0 \strokec2 Neulomisesta ja kutomisestakin tehd\'e4\'e4n blogeja kuten sateenkaaria ja serpentiini\'e4. Kokeile vaikka sit\'e4. Tai hae Googlesta sellaisia yrityksi\'e4 jotka tekev\'e4t esim. villasukkia.}

  VastaaPoista
 4. Neulomisesta ja kutomisestakin tehdään blogeja kuten sateenkaaria ja serpentiiniä Kokeile vaikka sitä.Tai hae Googlesta sellaisia yrityksiä jotka tekevät esim. villasukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki Googleen kävin ensimmäisenä käsiksi, mutta yllättävän vähän tuli osumia. Etupäässä neulomisohjeita. Se, että en etsinyt yrittäjien sivulta, johtuu hinnasta. Yrittäjällä on hinnassa mukana alvit summuut, joten niitä sukkia ei voi enää jälleenmyyntiin laittaa. Sen sijaan "tavis" sukankutoja pystyy myymään edullisemmin. Nyt minulla on yksi toiminimi ja yksi tavisneuloja, jolta saan sukkia.

   Poista