torstai 25. kesäkuuta 2015

Virkattu kori sisustukseen

Tilaustyönä valmistui iso sisustuskori. Virkkasin sen rullalla olevasta matonkuteesta. Myyn näitä 5 euroa / rulla ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Vaikka tekstiiliteollisuuden jämämateriaalia onkin, näissä kude on kuitenkin suht tasaista. Tämä kori, vaikka onkin aika ohuesta kuteesta, on oikein napakka ja pysyy hyvin kuosissaan. Ei ole vaaraa, että reunat luhistuisivat.

Sain asiakkaalta luvan julkaista kuvat korista. Korin halkaisija on 35 cm ja korkeus 40 cm.
Ei noita kovin montaa jaksa peräkanaa tehdä, sillä ottaa tosissaan voimille, mutta näin yksittäin silloin tällöin ihan mukava homma.

Pellavasydämen Mervi
2 kommenttia:

  1. Heippa, ompa kiva, kun sinäkin vielä virkkailet näitä isoja koreja :-) Minullakin valmistui juuri yksi, mutta en ole toimertunut sitä vielä kuvaamaan. Virkkasin sen kotimaisesta ontelokuteesta, ekaa kertaa. Tosi on, että voimille käy. Itse teen vain muutamia tunteja päivässä näitä raskaimpia virkkausjuttuja, jolloin toimitusajat tilaustöille kalenteripäivissä ovat yleensä muutaman viikon. Sinulla ne taitaapi olla lyhyemmät, eikö vain. Aurinkoista kesäkuun loppua, terkuin Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enpä oikeastaan. Vain tilaustöitä silloin tällöin. Enempi myyn tarvikkeita, kudetta ja koukkuja ja annan ohjeita. Muutaman illan työ tuollainen on.

      Poista