keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Hyvää oloa kalasta

Viikon verran olen hyvillä mielin todennut kuntoni olevan normaalia kivuttomampi. Edes neljän tunnin seisoskelu sukkakurssilla ei aiheuttanut kummempaa kipua. Normaalisti 10 minuuttia seisomista tekee polven kovin kipeäksi.

En oikein käsittänyt, että mikä voisi olla "syynä" kun uimahallijumpankin olen jättänyt pois liukastumisen pelosta. Muuten arki on ollut ihan tavallista. Avustajan ja harjoittelijan ansiosta olen selvinnyt työstä liikoja rasittamatta.

Sitten se välähti!

Lankesin puhelinmyyjän tarjoukseen ja tilasin kalaöljykapseleita. (Ja alushousut myös, mutta niistä ei kannata sen enempää mainita) Suhtaudun erittäin suurella varauksella näihin ilmaisiin näytteisiin ja tässä pelossani laitoinkin heti netin kautta peruutuksen. Hävitin vielä pakkauksenkin, kun ajattelin, etten moista humpuukia...

Mitään muuta selitystä ei ole. Olen nyt kolme viikkoa syönyt noita kapseleita aamuin illoin yhden. Tänään kävin apteekissa ja kyselin farmaseutilta asiasta. Kyllä, toisilla kalaöljy auttaa nivelkipuihin. Heidän vastaavassa tuotteessaan on myös glugosamiinia mukana ja sen tiedän vanhastaan auttavan polveni kipuihin. Olen ostanut sitä tuotenimellä Arthryl.

Ostin nyt kuitenkin apteekin tuotetta, mutta jatkossa otan selville tuon postimyyntituotteen ja teen hintavertailua. Sen televisiomainoksenkin voisin nyt kuunnella tarkemmin.En siis ihan varmuudella voi sanoa, että tämä on "syyllinen", mutta todennäköisin syin... Ja onhan se niin, ettei kalaöljyn syömisestä kai mitään haittaakaan voi olla - päinvastoin. Joten ehkä uskallan suositella muillekin nivelvaivoista kärsiville kokeiltavaksi.

Onko sinulla kokemusta kalaöljystä? Mistä sinä hankit tuotteen?

Mervi

5 kommenttia:

 1. Kalaöljystä ei varmaan ole mitään haittaa, päin vastoin. Itse löysin siitä aikanaan avun käsi- ja jalkaekseemaan, joka ei meinannut millään parantua. Ja onhan siitä etua, kun suvussa on sydän- ja verisuonitauteja, tai sanotaan, ettei siinäkään ainakaan haittaa. Lisäksi ihoni hilseilee talvella ja päänahka kutisee, kalaöljy tekee myös ihosta vähemmän kuivan ja hilseilevän. Enpä keksi tuosta huonoa sanottavaa. Paitsi kalanmakuinen röyhtäys jonkin aikaa kapselin otettuani :-D
  En ole merkkiuskollinen, usein ostan ruokakaupasta tai luontaistuotekaupasta, mitä milloinkin.

  VastaaPoista
 2. Ei ole omaa kokemusta, mutta mikä ettei, tuohan voi olla hyödyksi monella tapaa!

  Tsekkaapa hinnat myös iHerbistä, mutta ota huomioon postimaksut ja tullirajat.

  VastaaPoista
 3. Käytin sitä aikaisemmin, mutta jouduin lopettamaan marevan lääkityksen takia. Mielestäni siitä oli jonkinverran apua.

  VastaaPoista
 4. Ollaan popsittu Mölleriä n.15v ja nivelongelmia ei juurikaan ole ollut. Ennen tätä kalaöljy"kuuria" luulin että minulla on joku nivelsairaus. Nykyisin en ole edes huomannut röyhtäisyjä, liekö koostumus muuttunut. Mukava jos auttaa sinullakin. Raija

  VastaaPoista
 5. ei kalanmaksaöljyistä vaan kehikossa tehtävästä lankatyöstä;
  sellaisia on valmistettu -60 luvun lopulla parantola- ja muissa pitkäaikaispotilaiden hoitolaitoksissa
  ajankuluksi ja terapiaksi
  joskus tein ystäväni vauvalle muhkean vaunupeitteen -80 luvun lopulla airiina

  VastaaPoista