lauantai 16. huhtikuuta 2016

Toisenlaiset pitsipolvarit

Kaikkein paras tunnustus käsityöläiselle on se, kun asiakas palaa tilaamaan lisää. Pitsipolvarit tilannut facebook-asiakkaani halusi nyt toisenlaiset polvisukat. Näissä on ehkä häivähdys nyt niin kuuluisia "anelmaisia", mutta eivät ollenkaan ole samanlaiset.

Lankana Tekstiiliteollisuuden Pallas, puikot 3,5.

Ensin kaksi kuvaa valmisteluvaiheesta. Yleensä laitan sukat suoraan puikoilta myyntiin. Nyt "pingotin" ne jalkoihin, suihkuttelin kosteaksi ja kuivatuksen jälkeen sukat on aivan kuin toinen iho.


Mitäs mieltä olet, onko kukat, pitsit ja nauhat piste i:n päälle, vai olisiko valitsistko mieluummin ilman noita härpäkkeitä?

Pellavasydämen Mervi


4 kommenttia:

 1. Ihanat, kertakaikkiaan. Ainakin lapsenlapseni halusi pitsipolvareihin tupsut härpäkkeiksi ja muutakin. Aika isotöiset varmaan, mutta ainutlaatuiset pitäjälleen.
  Kaikkien tyyliin ei varmaan sovi ainakaan työpaikalla pidettäviksi, mutta toisille kyllä.

  VastaaPoista
 2. Nätit on. Minulle riittäisi pelkästään nauha. Omiini ajattelin kapeaa samettinauhaa laittaa. Saa nähdä, onko livenä yhtä kaunis kuin kuvittelen sen olevan.:)
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mervi! Nämä ovat niin ihanat sukat. Ovat saaneet heti paljon kehuja ja sopivat täydellisesti mekkooni. Ja tänään pääsivät töihin mukaan.

  VastaaPoista