lauantai 23. huhtikuuta 2016

Olenkohan minä läheisriippuvainen?

Mieheni lähti tänään mökille. On siellä yhden yön ja tulee jo huomenna kotiin. Tiesin vanhastaan, etten kykene mihinkään yksinollen. Kumma juttu. Olenhan minä täällä yleensäkin koko päivän yksin ja teen töitä putiikissa. Nyt en muka mitään....

Nukuin muutaman tunnin ja nyt vain odotan, että koska voi mennä yöunille.

Aikaisempina vuosina juurikin yksin ollen sain paljon aikaiseksi. Aloitin suursiivon tai jopa maalausurakan. Nyt olen muka ihan toistaitoinen. Ruokapalvelu ei pelaa. Kukaan ei kuuntele mun juttujani.

Niin kaunis ilta, pilvetön taivas ja auringonpaiste ja meikä nyhjöttää kotona. Edes sukankudin ei edisty. Näytänpä  kuitenkin kuvan, minkälainen sukka on tuloillansa. Puuvillasukka. Puikkoina tässä työssä sormikaspuikot, 15 cm pitkät/lyhyet KnitPicksit. Kivat.


Tämä kerä on sellainen, että raportin vaihtumiskohdassa on keltainen merkkilanka. Kun siitä aloittaa toisen sukan, molemmista tulee samanlaiset. Minun piti tietysti tehdä toisenlainen. Näytti tulevan niin kovin pitkä varsi.

Onko joku tehnyt tästä langasta kesäsukat? Kerron oman mielipiteeni sitten kun saan valmiiksi. Vielä en ole koittanut jalkaan. Varmaan ovat vilpoisat?

Hääkimpusta on ruusut kuihtuneet, mutta näin karsittuna se jatkaa vielä ilostuttamista vaikka kuinka kauan. Krysanteemi kestää ja kestää... ja noita liljojakin on vielä pari aukeamatta.Ja on minulla muitakin riippuvuuksia. Tämä Lidlin jäätelö on yksi. Nyt, kun kukaan ei ole näkemässä ja laskemassa, voin syödä vaikka kuinka monta. Pitää vaan muistaa roskat laittaa pois näkyvistä, ennenkuin mies tulee kotiin. Vaikka kyllä se tietää...


Pellavasydämen Mervi

2 kommenttia:

  1. 15 cm ormikaspuikot? Olen aina luullut, että korkeintaan 10 cm puikot ovat sormikaspuikkoja, eivätkä sen pidempiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina voi oppia uutta. Kansankielessähän puikkoja voidaan nimittää miten kukakin haluaa. Tukkukauppa (tässä tapauksessa Tekstiiliteollisuus) nimittää ainoastaan 20 cm pitkät sukkapuikoiksi ja siitä pienemmät on sormikaspuikkoja. Vaikka niillä hyvinkin sukkaa voi kutoa ja kudotaankin.

      Poista