perjantai 7. maaliskuuta 2014

Valkoisia vermeitä

Uuden huushollin suunnittelun lomassa olen käsitöitäkin tehnyt. Tänään muuten kierrettiin paikalliset keittiökalustefirmat. Nyt alkaa keittiön kaapistot, tasot, välitila ja lattia olla päätettynä. Voihan ne vielä muuttua, mutta näistä valinnoista olemme ihmeteltävän yksimielisiä ja tyytyväisiä niihin.

Kävimme tänään Koulukadulla (tästä ehkä tulee työnimi) mittailemassa huoneita. Harmi, ettei tullut mieleen ottaa kameraa mukaan, olisin voinut vähän vilauttaa sisätiloja.

Mutta niihin käsitöihin. Valkoista on valmistunut yläpäähän ja alapäähän.


Uusi kevätmuoti? No einyt sentään... Teatteriin sopii paremmin. Näitä valmistui neljät kappaleet. Luovuutta taas tarvittiin, eikä nuo korvat oikein hyvin tahdo pystyssä pysyä, mutta menettelee...


Facebookin Villasukka-ryhmästä sain idean sukanvarteen kiinnitettävistä kukkasista. Nyt kun olen näitä ryppyvarsisäärystimiä tehnyt jo useammat samalla yksinkertaisella mallilla, aloin kaivata jotain erilaista. Niinpä
virkkasin kukkia. Ensin pohdin, josko erivärisiä, mutta päädyin kuitenkin samanvärisiin kuin pohjakin.

Seuraavaksi pohdin, minkäväriset napit kiinnittäisin: kaikki erivärisiä, kaikki samanvärisiä erivärisiä vai....Aluksi näytti siltä, ettei erilaiset valkoiset ole kiva valinta.


Päädyin kuitenkin erilaisiin valkoisiin nappeihin ja oikeastaan se on aika kiva.                                          Tulipahan pohjatonta nappivarastoa vähän käytettyä.

Mervi


6 kommenttia:

 1. Meidän keittiöremontissa kaikki alakaapit vaihdettiin vetolaatikoiksi ja laatikot on korkeassa jauhokaapissakin. Parempaa ratkaisua ei voisi ollakaan. Suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Niimpal kivat säärystimet!

  VastaaPoista
 3. Huippuihanat säärystimet! Ja heh, jääää-nikseet maaa-ilmankaaar-taalleeeee!

  VastaaPoista
 4. Tulipas kivat noista säärystimistä, osui ihan nappiin :)

  VastaaPoista
 5. Hienot pupunkorvat. Minä tein joskus samanlaisia pikkupupuille, samalla ongelmalla että miten saada korvat pysymään pystyssä. Mieheni kanssa mietimme ja hänen varastoistaan löytyikin sitten sähköjohtoa (mmj). Ompelin korvat kaksinkertaisiksi ja sinne väliin taivuttelin sen johdon. Se oli vielä siitä hyvä, että sai muotoiltua niitä korvia päässä, vaikkapa toinen luppakorvaksi.

  VastaaPoista