tiistai 6. lokakuuta 2015

Jouluun varustautuminen alkaa

Ainakin ajatuksissani olen alkanut valmistautua jouluun. Ei silti voi sanoa, että ajoissa olisin, mieluummin myöhässä. Joulukankaat on jo tilattu ja kynttilöitäkin on tulossa. Tänään kävi kudeauto näillä main ja ostin kaksi säkkiä - yli 70 kg - joulukudetta.

Punaista ja harmaata löytyy nyt eri sävyisinä. En vielä aukaissut pusseja, mutta oletan kuteen olevan vyyhdeillä. Hinta on 6,50 €/kg. Nyt siis on, mistä virkata koreja tai pöytätabletteja, mattoja tai peflettejä.

Selvästi huomaa, että kansalaisopiston kurssit ovat alkaneet, poppana- ja mattokuteet tekevät kauppansa. Mitenkään en itse selviäisi näiden painavien säkkien kanssa. Onnekseni huomennakin tulee avustaja putiikkiin, niin saadaan kuteet - ai, mutta mihinkäs ne laitetaan? Kaikki nurkat on jo ennestään täynnä!


Pellavasydämen Mervi

3 kommenttia:

  1. Aiettä. Jos käsitöillä eläis niin vois päivät pitkät vaan tehdä kaikkee kivaa. Sitä odotellessa pitänee tyytyä suunnitteluun. Tavoistani poiketen olen pahasti myöhässä tulevan joulun suhteen...

    VastaaPoista
  2. Älä muuta virka! Mut vaiks käsitöillä eläiskin, pitää silti tehdä kaikkia ikäviä hommia. Paperihommia, laskutuksia, kirjanpitoa, yök. En ole koskaan ollut näin aikaisessa. Enkä siltikään varmaan ehdi tehdä mitä suunnittelen..

    VastaaPoista
  3. voi että ku pääsiski sun putiikkias penkomaan :) ;) ite en niin käsityö-ihminen oo,ku en ossaa virkata enkä neuloa,mutt silti :) joulua ootellessa värkkäilen niitä kortteja ;)

    VastaaPoista