torstai 1. lokakuuta 2015

Nyt tuli piste.

Nyt katkes hermo.

Kiukustuin tähän epäsiisteyteen tässä huushollissa. Täällä kotona siis. Meillä on uusi koti, mutta koko ajan sotkuinen. Pölyinen. Ja sitä kaikkea.

Tässä ei auta sisukaan, en yksinkertaisesti pysty itse mitään tekemään, kun en askeltakaan saa otettua ilman kahta kyynärsauvaa. Tarttumapihdellä kyllä saisin jotain lattialta noukittua, mutta ne pihdit on aina väärässä paikassa.

Soitin paikalliseen Taitovakkaan, joka on eri alojen taitajien osuuskunta. Kävi niin onnekkaasti, että sain siivoojan vielä tälle päivälle. Iltapäivällä tänne saapuu kaksin kappalein toivottavasti reipasta ja aikaansaapaa henkilöä pistämään paikat kuntoon. Yhdestä tunnista yhdestä siivoojasta maksan 23,60 euroa, jos tarkkaan muistan. Eli kaksi ihmistä tekee noin 46 euroa tunnilta. Enpä usko, että tässä juurikaan tuntia enempää aikaa saakaan kulumaan. Mutta saa nähdä.

Ja yhtään en siivoa etukäteen. Saavat nähdä tasan kaiken "kaameuden". Eikös se olekin aina kivaa, kun näkee työnsä jäljen. Siitä tässä huushollissa saa nauttia!

Mervi

2 kommenttia:

  1. Oikein teit. Sovi samalla jatkosta, esim. kerta kahdessa viikossa. Voit keskittyä omaan työhösi! Ilo mennä puhtaaseen kotiin. Kylpyhuoneremonttini jälkeen siivouksen teki siivooja, samoin eilen tyttäreni muuttosiivouksen. Me keskityttiin muuttoon ja kamojen kuskaamiseen paikasta toiseen ja siivooja huolehti samaan aikaan puhtaasta jäljestä. Ihan hyvällä omatunnolla pientä iloa itselle ja toiselle työtä. Aurinkoista loppuviikkoa!

    VastaaPoista