perjantai 12. helmikuuta 2016

Pikku hiljaa...

En voi sanoa olevani kiireinen. Ehdin tuntitolkulla istua tässä koneen ääressä ihan turhanpäiväisten juttujen äärellä. Juuri heräsin parin tunnin "päiväunilta" ja öisin nukun reilusti 9 tuntia. Eipä siis ihme, etten saa mitään järjellistä aikaiseksi. Kirjanpito on kesken, tilaustyöt on kesken, vaatekaapin järjestäminen on .... kesken. Muuttokin on tavallaan vielä kesken; siellä täällä löytyy laatikoita, missä on jotain selvittämätöntä. Osa tauluistakin on vielä kiinnittämättä seinään.

Keittiön taulut on jo jonkin aikaa olleet paikoillaan, mutta nyt vasta laitoin kuvat blogiin, tänne.  Oli kiva yhteinen projekti Aarren kanssa ja lopputulos kertakaikkiaan mieleinen.

Kodin sisustaminen on siis kesken ja eipä silti, mitä sitten tekisin, jos kaikki olisi valmista? Tänään pohdin ääneen miehelleni, että mitenkähän tämäkin päivä olisi kulunut, jos ei olisi Pellavasydäntä. Olisin käynyt uuden puodin avajaisissa, liipustanut kaupungilla, pistäytynyt kierrätyskeskuksessa ja kirpparilla, nukkunut vielä enemmän... ai niin, mutta enhän minä jaksa/pysty kaupoissa kiertämään.

Olen jo maininnutkin, miten raskas viikonlopun huovutuskurssi oli. Vasta eilen tunsin palautuneeni ja tänään olo oli jo ennallaan. Kävely ei ole enää ihan tuskaa ja hermosärkykin on ollut melkein poissa. On hiukan arveluttavaa huomata, että oloni on kaikkein paras, kun olen saanut olla "hiljaa paikallaan". Tiedän, että pitkän päälle sellainen on petollista, kunto kun huononee entisestään. Eipä silti, olen jo alkanut ajatella kuntosalille menemisen suunnittelua. Odotan vielä viikon päästä olevan hermoratatutkimuksen tuloksia ja sitten varaan ajan.


Tänään tuli uutta lankaa. Vain yhtä väriä ja vähän turhan synkkää sekin näin kevättä odotellessa. Halusin saada jotain ylellistä ja tällaista minulle Eiran Tukusta lähetettiin. Langin Super Soxx Cashmere. Hienoa villaa 65 %, Kasmiria 10 % ja 25 % polyamidia. Apua! Kävin katsomassa laskua.... eikä... ei noin kallista lankaa kukaan osta.
Onkos kukaan neulonut tästä langasta, sukkia tai muuta? Minä en kyllä pitkään aikaan ehdi, niin monta tilaustyötä on odottamassa.

Pellavasydämen Mervi
  


3 kommenttia:

 1. Onko kukaan suositellut sinulle fysioterapiaa? Seuraavan kerran kun menet tyksiin niin puhu tästä. Se voisi olla hyvä juttu, sulla on varmasti oikeus siihen. Itse käyn sellaisella kuntosalilla missä on HUR rin laitteet mitkä ovat paineilmalaitteita. Niitä on helpompi käyttää. Katsoin että teilläpäin niitä on LiikuntaInto nimisessä paikassa. Oletko harkinnut että hakisit avustajaa kuntosalikäyntejä varten? Tarvitset siellä apua ja menokin voisi olla helpompaa. E

  VastaaPoista
 2. Olen elämäni aikana käynyt fysioterapiassa aika paljonkin. Nykyään yleinen terveydenhuolto ei tarjoa juurikaan siihen mahdollisuuksia. Ortopedini Tyksissä ei suosittele minulle sitä - tai siis kertoo että siitä on hyötyä vain edistymisen mittaamisessa! Olen pyynnöstäni saanut terv.keskuslääkäriltä lähetteen, joka on vielä käyttämätömänä, kun tutkimukset on kesken. Sitä hakiessani ajattelin enemmänkin hierontatyyppistä apua kipeään kroppaan, tekisi varmaan hyvää, jos jalat ja selkä hierottaisiin aika ajoin.

  Juurikin noiden paineilmalaitteiden vuoksi olen edes hitusen kiinnostunut kuntosalista, kun ei tarvitsisi koko ajan olla eestaas jumppaamassa laitteisiin ja taas säätämässä.

  Avustajasta olen saanut hylkäävän päätöksen, en saa kuin vain työhön, en kotiin enkä harrastuksiin. Mutta kyllä minä tästä vielä hilaan itseni (kylläkin toisen nimiseen yritykseen)...

  Toki vielä kivampaa olisi,jos olisi kaveri. Yksin on niin tylsää lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin fysioterapialla sun kohdalla tuota hierontaa ym. hoitoja. On se kumma kun et saa avustajaa... Toivon että olet tämänkin asian sanonut valitusta tehdessä kynnys ryn kanssa. Onnea kuntosaliprojektiin. E

   Poista