maanantai 28. toukokuuta 2012

Hus, hus, huivit

Moni varmaan tietää tämän: yli pursuava kaappi, sekaisin, täynnä tavaraa, jota ei edes käytetä...
Kodinhoitohuoneessani on monta tuollaista kaappia. Askartelutarvikkeita, kirppislöytöjä, materiaalia siihen ja tähän...näitä tarvitaan aika harvoin. Sensijaan ne tavarat, jotka on usein käytössä, eivät mahdukaan mihinkään kaappiin, eli lojuvat pöydällä, tuolilla, lattialla...ihan hölmöä!

Kiireessä yritin löytää liian avonaiseen puseroon huivia. Jouduin vetämään kaikki lattialla, enkä silti löytänyt. Siinä ne sitten olivat muutaman päivän, kunnes eilen aloin järjestellä. Kun en edes juurikaan käytä huiveja, päätin, että puolet pois! Pesuun ja sitten lajitellen: kirpparille, kierrätykseen tai uudelleen käytettäväksi. Osasta teen huivipantoja, joistakin organzakukkia. Tiedättehän, leikataan ympyröitä, joiden reunat poltetaan/sulatetaan ja sitten palat kootaan kukkaseksi, kimallusta keskelle, neula taakse ja juhlakoru on valmis. Toivottavasti ON noin helppoa!


Tässä ne ovat, käytöstä poistetut 64 huivia kuivumassa. Osa nuoruusvuosilta, monet kirpparilta, lukijalahjoja jne. Ei yhtään MarjaKurki-huivia eikä montaakaan uutena ostettua.


Mikähän kaappi olisi seuraavaksi karsintavuorossa, miettii Mervi - turhan tavaran kerääjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti