tiistai 22. toukokuuta 2012

Laminointia

Olen pihi. Ostan yleensä halpaa, uskaltaisinko sanoa jopa, että halvinta? Laminointikoneenikin lienee halvin mahdollinen - Lidlistä ostettu Lervia.

Ette muuten varmasti arvaa, mikä toi poppanajuttu tuolla koneen takana on, toi ruskearaidallinen. Siellä on mun oikein hirveän ruma leivänpaahdin alla! Niin sopiva ja napakka suojus että...Keittiössä siis tehdään firman paperitöitä tälläkin kertaa.

Hyvin tämä kone on sille annetuista tehtävistä selviytynyt. Yleensä saan kaikki koneet rikki, mutta tämä on toistaiseksi vielä säilynyt ehjänä.

Tällä kertaa laminoin kaksi A4-kokoista tiedotetta Pellavasydämen näyteikkunaan.

Facebook-mainontaa
Miksi ihmeessä tämä systeemi kaataa nämä kuvat noin päin. En keksi, miten ne saisi käännettyä, kun alunperin kuitenkin ovat vaakasuorassa. Osaako joku neuvoa?

Laminoituna nämä tiedotteet pysyvät siistimpinä ikkunassa.

Huomenna menen taas "harjoittelemaan" putiikkiin. Melkein kaikki tilaustyöt sain valmiiksi. Saan lähettää tekstiviestit asiakkaille, että saavat tulla noutamaan. Kiva olla itse paikalla luovuttamassa.
Mervi

Koneista puheenollen, nyt tarvitsisin sellaiset laitteet, millä saa tehtyä kankaanpainantaan seuloja. Suurin toivein kyselin Vistaprintistä, että painaisivatko he minun kankaalleni haluamani kuvan. Mutta vastaus oli kieltävä, kuulemma vain heidän materiaaleihinsa. Pöh!

3 kommenttia:

 1. Heh, minä olen saanut oman Lerviani rikki. Se ei tykännyt Suomalaisen Kirjakaupan laminointitaskuista.

  Käy hakemassa kiertopalkinto blogistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkeäni pidättelen joka kerta. En ole vielä vaihtanut materiaalia, ehkä meillä siksi on vielä hyvät välit. Kiitos, kävinkin sen jo näkemässä ja ryhdyn toimenpiteisiin.

   Poista
 2. En osaa valitettavasti auttaa kuva-asiassa. Minullakin jotkut kuvat pysyvät oikein päin ja jotkut kääntyvät, tylsää.
  Olen haaveillut laminointikoneesta ja ehkä uskaltaisin jonkin halpisversion ostaakin:)

  VastaaPoista