sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Vaaleanpunainen possu

Jatketaan nyt tätä vaate-esittelyä aloitetulla eläinteemalla. Nyt siis vaaleanpunainen possu. Tämän asun tein jo aiemmin talvella. Hain sellaista vanhanroosanvaaleanpunaista, muttei löytynyt. Tää on nyt vähän liian vauvamainen, mutta... sopii se ainakin hameeseen, jossa on samanlaista väriä.

Tästä mieheni antoi spontaanisti positiivista palautetta, taisi ottaa opikseen siitä viimekertaisesta.
Miks tollanen ilme? Kuvaaja on alkanut oppia. Hän vähän neuvoo, mihin katsoa ja mitä tehdä. Mitä se nyt tuossa sitten mahtoi yrittää....

Tänään oli pyhäpäivä, mutta pidimme Pirkon kanssa putiikkia auki. Veimme jopa ulkosalle kirpputoritavaraa, etupäässä Arabiaa  - ei mitään ihan krääsää. Asiakkaita oli kuitenkin hyvin vähän, ei ollenkaan niin paljon kuin eilen. Aina on kuitenkin kiva ja hyödyllistä tavata asiakkaita muualta päin Suomea - ehkä tapaamme uudelleen. Terveissi vaa Raumal! Rouva sieltä kävi ihastelemassa ja lupasi ehdottaa työporukalle myös poikkeamista Pellavasydämessä. Ja minä lupasin, että silloin ovat uudet pellavatunikat myynnissä. Tässä siis lupaan, että juhannuksen jälkeisellä viikolla meillä myydään lilaa ja harmaata, fuksiaa ja tummanpunaista tunikaa muiden muassa!

Pellavasydämen Mervi

1 kommentti:

  1. Mukavat värit! Tosin täytyy sanoa, että en minäkään oikein viihdy vaaleanpunaisessa, ellei se ole riittävän murrettua. Mutta toisaalta vaihtelu virkistää aina.
    Kiva kuulla, että siellä on ollut porukkaa! Itse en tänä vuonna päässyt kukkamessuille, olisin ilman muuta tullut poikkeamaan uudessa Pellavasydämessäkin. Viimeksikin löysin sieltä kivan joululahjan siskontytölle - kyllä, toukokuussa! Kun jotain kivaa löytää niin...

    VastaaPoista