perjantai 25. lokakuuta 2013

Kivaa olla kiinnostava

Raflaava otsikko juu, mutta totta toinen puoli. Tässä yöllä (klo on 1:25) kun en saa toimeksi siirtyä nukkumaan, tsekkailin tilastotietoja. Olen ladannut ohjelman, josta näen, mistä paikkakunnalta lukijat ovat, mihin aikaan tulevat blogiini, kuinka kauan viipyvät ja mitä lukevat.

Olen nöyrästi kiitollinen siitä, että joku viitsii kerta toisensa jälkeen tulla lukemaan, mitä minä olen kirjoittanut. Aivan erityisen iloinen olen niistä muutamasta lukijasta, jotka uskollisesti kirjoittavat myös kommentteja. On niin jännittävää avata lokero "kommentit" ja odottaa, onko tullut uusia...Plääh! ei mitään... ja sitten iloinen ilme, kun Suvi, Elina Intsu, Sude, Kesänaapuri tai joku muu on viitsinut vaivautua. (Nämä ovat viimeksi kommentoineet)

Vaikka on tosi kiva huomata jokainen satunnainen lukija, joka ensimmäisen ja ehkä viimeisen kerran tulee blogiini - tietysti sitä toivoo, että hän jää koukkuun - niin mahtavaa on nähdä niitä lukijoita, jotka ovat kymmeniä ja satoja kertoja vierailleet "luonani". Huippu on eräs Räyringistä oleva lukija, joka on poikennut täällä jo 810 kertaa! Ajattele, 810 kertaa. Montako kertaa olet mahtanut pettyä, vaikka ilmeisesti olet jotain kivaakin löytänyt, ethän muuten olisi noin montaa kertaa käynyt?

Tämä öinen kirjoitus on järjestyksessään 603. Aika monta. Jos nyt alkaisi suunnitella uutta blogia ja miettisi, että mistä kirjoittaisi 600 kertaa, voisi mennä sormi suuhun.

Niin ja sitten olen vielä kiitollinen niille toisille  bloggareille, jotka sivullaan "mainostavat" minun blogiani, niiden kautta tulee paljon lukijoita. Itse en ole tuollaista luetteloa tänne laittanut, koska luen niin niin montaa blogia, että en osaa nostaa muutamaa muiden ylitse.

Just nyt tätä kirjoittaessani tuli mieleen, että taitaisi olla arvonnan paikka, eikö? Olisi tuolla taas kertynyt noita Juju-kerhon käsityökirjoja - osa muuten  vielä paketissaankin - ehkä niistä löytyisi joku kiinnostava? Vai olisiko joku tuotepalkinto kivampi. Mitä mieltä olet?

Uuden uutukaisessa kamerassani on nyt muutama sisustusta sivuava kuva, niistä huomenna.

Tällainen retro-ryijy 70-luvulta on meillä ylimääräisenä

6 kommenttia:

 1. Kommentit on blogikirjoituksessa sokerina pohjalla =) Onhan ne itsellenikin niin tärkeitä, että yritän kyllä toisillekin jotain aina kommentoida sivulla käydessäni.
  Arvonta olisi ihan juttu, rakastan arvontoja :) Käsityökirja on aina tavoittelemisen arvoinen palkinto, mutta mikäpä ettei jokin muukin. Minä ainakin odottelen täällä jo arvontaasi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...muistuttele sitten, jos ei sitä arvontaa ala kuulua, kun olen niin hyvä unohtamaan tai ainakin siirtämään, siirtämään ja vielä kerran siirtämään. Auttaakohan se, että on julkisesti luvannut - saas nähdä!

   Poista
 2. Hieno ryijy! Jos ryijyn seinälleni haluaisin niin tuo olisi varteenotettava vaihtoehto. Toki isovanhemmiltakin on niitä jäänyt eikä ole käyttöön päätynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nykyisiin pieniin huusholleihin oikein enää mahdu näin isoja ryijyjä. Ennen vanhaan niitä saattoi olla useampikin salin seinällä jne.. tai no, ei kai ne kaikki torpat isoja ollut ennenkään.

   Poista
 3. Ompa herkun värinen!!!! Mie aion laittaa mein vierashuoneen seinälle tosi ison ryijyn (on tehty joskus aikanaan jonkun maamiesseuran talolle). Sopii hyvin sinne 1800-luvun sängyn ja vanhan kirjoituspöydän kaveriksi. t.eläinhattu Anne

  VastaaPoista