torstai 7. marraskuuta 2013

Arvonta

Tässä taannoin lupasin arvonnan, kun postauksia oli kertynyt jo 600. Palkintona on käsityökirja, kuinkas muutenkaan! Uusista Juju-kirjakerhon kirjoista valitsin ehkä eniten Pellavasydäntä kuvaavan kirjan

Ompele pitsejä ja pellavaa  24 upeaa ompelutyötä

Kirja on ilmestynyt suomeksi vuonna 2012 ja se on alkuperältään ranskalainen. Sen kirjoittaja Chantal Sabatier  pitää  blogia Atelier Violette, josta voi käydä katsomassa lisää hänen ideoitaan. Mutta oletko varma, että ehdit siellä juuri nyt käydä - siellä nimittäin kuluisi aikaa tuntitolkulla. Niin paljon ihania ideoita!


Tuo kangas kirjan alla on mieheni työhuoneeseen ostettu verhokangas, jonka muutama vuosi sitten kovalla tohinalla yhdessä valitsimme. Vieläkin ompelematta. Miten se muuten nyt on tähän mun työpöydän luo siirtynyt - vihjaakohan joku jotain?

Mutta siihen arvontaan. 
Jokaisella on mahdollisuus 1 arpaan ja sen saa kommentoimalla tähän tekstiin. Koska haluaisin kovasti kehittää blogiani
toivon
että jokainen osallistuja kirjoittaa kommenttiinsa ainakin yhden aiheen, 
mistä toivoo postausta. 
Mitä vaan, eikä haittaa, vaikka sellaista olisi jo aiemminkin ollut. 

Arvonta tapahtuu perjantaina 15.11.2013 klo 23.

Anonyymi kommentoija keksiköön itselleen tätä varten jonkun nimimerkin, jotta voiton osuessa kohdalle tiedän, kenelle kirjapalkintoa tarjoan. Ja muistakaa nyt lähestyvä joulukin - jos itselläsi tämä kirja jo onkin, ehkä keksit, jonkun, joka haluaisi tämän joululahjaksi?

Ja ei kun kommenttia kirjoittamaan - mistä aiheesta haluaisit lukea?
Pellavasydämen Mervi

28 kommenttia:

 1. Tuota kirjaa minulla ei olekkaan, joten arvonnassa mukana ♥
  Minä toivoisin, että valottaisit vähän noitten pellavatunikoitten tekoa. Minulla on jo pellavaverhot ostettuna ihan sitä varten, mutta en ole uskaltanut vielä ruveta saksimaan niitä :)

  VastaaPoista
 2. Tuo Suden toivomus on myös mieleeni. Lisäksi tykkään eri laukkujen ja kassien postauksista.

  VastaaPoista
 3. Arvonnassa mukana. Vaateompelu on mulle itselleni ihan täyttä tuskaa, tuntuu että mikään hepen ei koskaan onnistu. Eli jos vaikka vaihekuvilla varustetun paidan (tunikan) ompelu postauksen sais!

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonassa ja ois mukava tietää millon ja mikä sai sinut perustamaan tuon puotisi?:)

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa. Itse pitäisin kovasti ideoista käsitöihin, jotka on toteutettu vanhaa hyödyntämällä ja käyttämällä uudestaan eri tarkoituksissa. Ihana kirja!
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa! Miusta olis mukava jos jatkat kirjoitteluasi käsitöistä, puodista niinkauan kuin se on vielä,
  ja ihan arkisistakin asioistasi. t. eläinhattu Anne

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa ja kyllä nuo ompeluneuvot minustakin olisivat kivoja ja sitten sen pipon ohje.

  VastaaPoista
 8. Ihana palkinto! yritänpä arvalla minäkin kirjaa tavoitella :)

  VastaaPoista
 9. Olen alkanut taas pikkuhiljaa herättelemään käsityötaitojani, kun on vihdoinkin taas aikaa tehdä niitä. Joten tämä kirja olisi tosi hyvä inspiraation lähde harrastukselle. Varmaan sanomattakin selvää, että käsitöiden takia eksyin blogiasi lukemaan ;) joten ehdottomasti lisää käsitöihin liittyvää juttua..

  - jude

  VastaaPoista
 10. Näyttääpä ihanalta kirjalta! Itse haluaisin lukea enemmän noita käsityöhjeita ja vinkkejä sekä tietenkin ajatuksiasi yrittämisestä (itsekin yrittäjänä...) . Verkkokauppaa odotellen, Katja ;-)

  VastaaPoista
 11. Minä haluaisin lukea postaukset aiheesta "Nämä asiat opin kantapään kautta yrittäjänä toimimisesta" ja "yrittäjien välinen yhteistyö/sen puute". nim. yrittäjä Kainuusta

  VastaaPoista
 12. Kiva palkinto, mukana arvonnassa:)
  Haluaisin lukea juttuja yrittämisestä, käsitöistä ja sisustusjutuista.

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa. Kun tuo joulu on tuossa tulossa, niin toivoisin siihen liittyvää postausta, mitä vain.

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa minäkin. Haluaisin mieluusti lukea vinkkejä käsitöiden ja materiaalien hankintapaikoista ja -tavoista.
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 15. Sisustusvinkit ja muutkin kaikenlaiset vinkkipostaukset on ihania! Kysymyspostauskin olisi kiva, jotta sinuun voisi tutustua paremmin sitä kautta :-)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. moro. itsekin kroonisesti sairaana, minua kiinnosta arkesi vammasi vuoksi. Lääkkeistä oletkin jo postannut ja tuttuja sieltä löytyy minullekin. käsityöblogeja etsiessäni löysin blogisi, siispä anna tulla vain lisää töitäsi. osallistun tietenkin arvontaan :)
  riitta

  VastaaPoista
 17. Bingo här. Käsityöjutut kiinnostaa. Ideoiden synty ja tuotosten teko (tai siis niiden kuvailu) johtaa usein inspiraatioon, omiin polkuihin ja uusiin lopputuloksiin.

  VastaaPoista
 18. mukana, ihana kirja. Arjen pyörityksestä,käsitöistä ohjeineen olis kivat postaus aiheet

  VastaaPoista
 19. Kaunis kirja! Itse tuskailen tädin vanhojen käsitöiden kanssa, osin rikki ja osin tahraisia, mutta silti... poiskaan ei viitsisi heittää, tuunata en osaa... semmoiseen kirja olemassa?
  maison@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Mahtava palkinto! Olen mukana yhdellä arvalla :) Jatkossakin olisi kiva lukea käsitöistäsi ja selkeitä, kuvallisia ohjeita että tällaiset "peukalo-keskellä-kämmentä"-tyypitkin pysyy perässä. Vähän samaan tyyliin kuin aiempi mahtava palmikkopipo-ohje :)
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Jatka samaan malliin ! Mukana yhdellä arvalla, marianna1@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Arvontaan mukaan. Minua kiinnostavat pienet arkiset yksityiskohdat kodissa, mitä kivaa itsetehtyä kotoa löytyy :).

  VastaaPoista
 23. Osallistuisin arvontaan yhdellä arvalla :) Rakastan pieniä, nopeita käsitöitä joten on mukava lukea uusia ideoita sellaisiin :)

  VastaaPoista
 24. Meinas mennä sivu silmien tämä arvonta. Varmaan tuollaisia pitsiompeluksia voisi olla ja neuleista tykkään myös:-)

  VastaaPoista
 25. Mukaan, käsityöjutut aina kiinnostaa :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Virkkausta aina harrastaneena, blogisi innostamana neulomaan hurahtaneena, toivoisin lisää ohjeita. Muistaakseni myös käpyily on harrastuksissasi (vai muistanko väärin?), joten siitä olisi mukava saada myös lisää tarinoita.
  T. Taina

  VastaaPoista