tiistai 19. marraskuuta 2013

Kummallinen ilmiö kännykässäni - osaako joku auttaa?

Minulla on nyt käsillä ihan ihmeellinen ongelma. Kännykkään liittyen. Vanhanaikaiseen Nokialaiseen.

Nyt on jo monta kertaa käynyt näin: Saan viestin Saunalahdelta. Kun seuraavan kerran katson samaa viestiä, lähettäjänä onkin ystäväni, jonka nimi ja numero on osoitetiedoissani! Sen jälkeen tulevat Saunalahden viestit ovat "muka" myös samaiselta ystävältäni. Eikö ole kummallista? Kysyin tältä Eevalta, että onkohan sinulla kaima Saunalahdella ja hän kertoi, että samannimistä ei ole koko Suomessa olemassa.

Tänään tuli sitten vahvistus sille, että kyseessä on virhe jossain. Ensin sain viestin, jonka lähettäjänä oli posti. Viesti kertoi, että olen saanut Smart-lähetyksen. Nyt kun menen katsomaan samaa viestiä, lähettäjäksi onkin vaihtunut myyjäni Pirkko!

APUA!

Osaako kukaan kertoa, mistä on kysymys? Jos edes tietäisin, mikä vian aiheuttaa - onko se kännykkä vai liittymä vai viestin lähettäjä vai mikä taho, niin tietäisin mistä aloittaisin selvittämisen...

Mervi

5 kommenttia:

 1. Mulla on sama juttu, erilainen Nokia mutta varmaan suht samanikäinen. Tosin mulla on vaihtunut ihan kavereilta ja sukulaisilta saapuneet viestit lähettäjäänsä, ei mitkään firmoilta tulleet viestit. Kannattaa olla tarkkana, sillä jos menet viestikeskusteluihin, ja valkkaat sieltä vaikka "Pirkon", ja lähetät hänelle viestin vastaa-toiminnolla, se lähteekin sinne Postiin. Jos siis se postin viesti Pirkon nimissä on siinä listan ensimmäisenä. Mulle kävi nimittäin niin, ja poikaystäväni sai siskolleni tarkoitetun viestin. Ei sentään mitään salaisuuksia paljastunut, mutta jäin kiinni törsäämisestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Apua, mistä enää tietää, kenelle viestit menee? Oletko selvittänyt, mistä tuollainen kummallisuus johtuu?

   Poista
 2. Enpäs osaa sanoa mistä johtuu.. Mutta itsellä on tuo toinen puhelin samanlainen kuin sinulla ja siinä on tuo sama "vika"... Joskus muistelen poistelleeni liian täydestä viestimuistista viestejä, mutta muistelisin, että vika ei silti poistunut.

  VastaaPoista
 3. Myrsky ainakin tuntui sekoittavan linjoja. Minulla näytti, että puhelu on tulossa siskoltani ja sitten siellä olikin joku lehtimyyjä toisessa päässä , vähänkös harmitti =) Tuommoista kuin sinun vikasi ei kyllä ikivanhassa puhelimessani (vielä) ole ollut.

  VastaaPoista
 4. Vaiva senkun jatkuu.... nyttemmin olen huomannut, että vain "viralliselta" taholta tulevat viestit vaihtavat lähettäjää, ei yksityishenkilöiltä tulevat. Lähetin Nokiaan viestin, mutta se kuulemma meni väärään paikkaan ja oikeaa en löytäny. Nyt viesti on Nokian fb:ssa, muttei siltä ole mitään vastausta kuulunut.

  VastaaPoista