sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ei siis mulle saappaita?

Koskaan, ikinä milloinkaan elämässäni en ole voinut ostaa mitä tahansa kenkiä, jotka näyttää kivalta. Koskaan en ole saanut nauhoja solmittua, vetoketjua vedettyä enkä tarrojakaan kiinni. Kesät vielä menee, mutta talvella on hankala selvitytyä kengillä, jotka voi vaan "potkaista jalkaan".

Ainoat saappaat, jotka saan jalkaan on tarpeeksi isot kontiot - tiedättekö ne sellaiset toppakengät. Lyhyt varsi, joka pysyy pystyssä ja tarpeeksi leveä, ettei tarvitse voimia niiden jalkaan vetämiseen. Ja tosihienot vaikkapa hameen kanssa...

Nyt näin fb-kirpparilla saapikkaat, joiden kuvittelin käyvän itselleni - hölmö minä - eihän sellaisia olekaan!
Oisko nää vähän ollu mun tyyliset?

Olis kyllä kiva kävellä tuollaisilla saappailla. Ne on lämpimät, ei tartte pelätä, että lumi kastelee nilkat ja olis vielä ollu vähän vaihtelua mummo-luukkiin. Mutta kun ei niin ei. En saa näitä jalkaan. Miehen avustuksellakaan ei onnistu kuin vain toiseen (siihen pienempään) jalkaan. Nyt olis myytävänä uudenveroiset saappaat hintaan 65 euroa. Uutena maksoivat kuulemma 129 euroa.


Halusin nyt kuitenkin fiilistellä näitten niittisaappaitten kanssa ja otin siis kuvia kukkien kanssa. Ette varmaan ikinä ole nähnyt tällaista asetelmaa!


Mies tuo usein ruusuja töistä tullessaan. Nyt oli pakko laittaa samaan kuvaan niiden kanssa tuollainen lyhty, jonka hän voitti arpajaisissa. Se on kyllä vähän moderni meidän vanhanaikaiseen huusholliin, mutta ainakin nauhat sopii sävy sävyyn....

Mervi

10 kommenttia:

 1. Tuohan on perinteinen pohojalaanen pläkkilyhty, josta tulee hieno valo.
  Mitä kokoa kengät on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitaa olla. Eikös tämän valmistaja ole ihan tunnustustakin saanut näistä pläkkisepän töistään. Raastinrauta käy ihan hyvin, sanoi yksi vieraani, kun tuon näki. Saas nähdä jos jo tänä jouluna otetaan se pakkauksestaan ja käyttöön?

   Kengät ovat kokoa 40.

   Poista
 2. Jalkavaivasena tiedän tuon kenkä ongelman, tällähetkellä parhaat on jalaksen työkengät, tarralla, löysin ne Motonetista hintaan 19 euroa. Eivät ole naiselliset sirot avokkaat, mutta jalka tykkää.
  Ihana tuo lyhty,ota ihmeessä käyttöön.

  VastaaPoista
 3. Upea asetelma :D ja nätit on kyllä kengätkin :)

  VastaaPoista
 4. onpas kivat kengät,toivottavasti saat ne kaupattua! ja ruusuja,ihania ruusuja...

  VastaaPoista
 5. Onko sulla vielä nuo saappaat myytävänä? Itsekin olen etsinyt mukavia talvikenkiä ja nuo näyttäisivät kivoilta.
  terveisin Kirsti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ne nököttää niillä sijoillaan. Oikein mielelläni myisin eteenpäin.

   Poista
  2. Mitäpä jos tulisin tänään liikkeeseesi niitä sovittamaan.
   terv Kirsti

   Poista
  3. Olen tästä kohta lähdössä sinne, jospa vaan muistan ottaa mukaani!

   Poista
 6. Kiitos kommenteistanne! Saappaat edelleen odottavat käyttäjäänsä...

  VastaaPoista