sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Uusia käsityökirjoja

Olen laiska peruuttamaan kirjakerhon kirjoja. Palauttamistakaan en yleensä muista ajoissa. Niinpä minulle kertyy kirjoja, joita en ole halunnut. Esittelen tässä 5 Juju-kerhon kirjaa muutamalla kuvalla. Jos joku sinua kiinnostaa enemmänkin, voin laittaa lisää kuvia.

Kaikki kirjat on tänä vuonna painettu.

LÖYTÖ - toteuta 50 yllätyksellistä ideaa. Suomalainen: Sanna Halla-aho, kuvat Martti JärviKIRJO JA KORISTA PIENTÄ JA SUURTA ruotsalainen: Karin Holmberg

 
LUONTO SISUSTAA suomalainen: Susanna Uusitalo, kuvat Ritva Tuomi


NYT NEULOMAAN norjalainen: Linda Marveng.


  SYDÄMELLISIÄ LAHJOJA NEULOEN norjalainen: Bente Presterud Rovig
 

Laitan nämä kirjat johonkin näkyville - sisustuselementiksi - jos niitä vaikka tulisi selailtua. Eihän sitä tiedä, vaikka juuri huomenna joku idea pompsahtaisi esiin ja tahtoisi tulla toteutetuksi.

Mervi

5 kommenttia:

 1. Kivoja ja toisaalta turhia kirjoja on paljon! Joskus ostan kirjan, koska siinä on yksi tai kaksi kivaa neulemallia, jotka haluaisin toteuttaa - mutta ehkä olisi helpompaa hakea kivoja ohjeita esim. netistä. Maksuttomia ja maksullisia ihania ohjeita on siellä vaikka kuinka eivätkä ne sitten kerry lisäämään kirjahyllyn jo nyt pursuavia hyllyjä, kun ohjeen voi säilyttää koneella tai tulostettunakin se vie vain vähän tilaa.
  Tuossa neulekirjassa onkin aivan ihania palmikkoneuleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostan varmaan ylimieliseltä ja kirjantekijän mielestä tyhmältäkin, mutta kerran tai kaks olen tuumannut, että "kyllä minäkin voisin käsityökirjan tekaista". Tuntuu, että niin vähän niissä on aineksia - kauniita kuvia kylläkin - että yhden käyttökelpoisen ohjeen hinta on aikas huikea.... Erikseen nimeämättä näissäkin kirjoissa on jo moneen kertaan nähtyjä ideoita.

   Poista
 2. Hankalaksi on mennyt Juju-kerhokin, kun ei voi enää netissä peruuttaa, vaan pitäisi muistaa aina soittaa. Ajattelinkin perua koko jäsenyyden. Noita käsityökirjoja alkaa olla jo niin paljon ja harvoin enää löytää uutta ideaa, joka ei olisi jo netissäkin julkaistu. Harvoin tulee edes tehtyä mitään kirjoista, mutta onhan niitä kuvia ihan mukava katsella :)

  VastaaPoista
 3. Hei Sude! Nyt olet varmaan ymmärtänyt väärin? Kyllä kuukaudenkirjan voi edelleen peruuttaa netissä, juuri tällä viikolla tein niin!

  Minä taas ajattelin perua sen vuoksi, että kirjat eivät nykyään (tai ehkä postinjakaja vaihtunut) mahdu postiluukusta vaan joudun ne postista hakemaan. Se on minulle liian hankalaa ja talviliukkailla varsinkin.

  VastaaPoista
 4. Minulla on tuo viimeinen kirja, jossa on neulottuja sydämmiä. Mielestäni se on oikein hyvä.

  VastaaPoista