tiistai 12. marraskuuta 2013

Miten poistan blogin lukulistalta?

Että kaikenlaisia ongelmia sitä ihmisellä onkin. Lukulistallani on paljon blogeja, joskin niitä seurattavia on myös listan ulkopuolella. Nyt näyttää siltä, että osa kirjoittajista on hyytynyt, eikä blogiin tule enää päivityksiä. Haluaisin tällaiset blogit pois listaltani. En vaan ole keksinyt, miten se tehdään.

Osaatko sinä auttaa? Tehdäänkö poisto omalla listallani vai poistettavassa blogissa? Kummastakaan en ole löytänyt "poista" -nappulaa. Ei kai se nyt niinkään voi olla, että blogin lisääminen listalleen olisi ikuisesti voimassa eikä sitä voisi poistaa...

Helppotajuisista ohjeista kiitollisena
Mervi


3 kommenttia:

 1. Mene Bloggerin etusivulle http://www.blogger.com/home, siellä näkyy sivun alareunassa Lukuluettelo. Klikkaa sen vieressä oikealla olevaa mutterinkuvaa, josta pääset muokkaamaan luetteloa. Kunkin blogin kohdalla voit klikata Asetukset > Lopeta tämän blogin lukeminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna ohjeesta! Nyt on lista käyty läpi ja poistettu jo poistetut blogit ja sellaiset, joita ei ole pitkään aikaan päivitetty. Kyllä lista aika paljon lyhenikin.

   Poista
 2. Tähän kirjoitukseen on tullut huima määrä lukijoita, taitaa olla muillekin ongelma? Paitsi ettei ole enää ongelma kun siihen löytyi ratkaisu, kiitos Sannan.

  VastaaPoista