perjantai 23. maaliskuuta 2012

Avotakka

Katselimme tänään televisiosta Kotikatua ja siinä Jannen luo muutti tyttöystävä, joka esitteli Avotakasta sisustusideoita. Yht´äkkiä sitä katsellessani tuli mieleeni - etten olekaan esitellyt ko. lehteä täällä  blogissani. Miksi esittelisin, sinä kysyt...

Lehtikori alaoikealla

Tuon tammikuisen avotakan kannessa on sisustuskuva, jossa on myös minun virkkaamani lehtikori. Sama kuva on myös sisäsivulla. Korista kerrotaan vain hinta ja myyntipaikka Kaani, josta olenkin jo kertonut täällä. Ei siis mitään mainintaa Pellavasydämestä. Jonkin verran kuitenkin on tullut netissä kyselyjä asiakkailta, jotka  ovat käyneet Kaanissa ja nähneet korien olevan Pellavasydämen tuotantoa. Yksi musta pyykkikori on parastaikaa työn alla. Tällä hetkellä on vaan tilanne se, että sopivaa ja oikean väristä kudetta ei tahdo saada....

4 kommenttia:

 1. Sama huomattu kuteissa...kait me kaikki tehdään nyt niitä koreja, mattoja yms.

  Onpa kivaa kun korisi on nyt oikein julkkiskin :) Onnea valmistajalle!!

  VastaaPoista
 2. Nii-ih - uskomaton käsityöbuumi on menossa! Ennen myin tekemiäni koreja, nyt kudetta ja koukkuja. Niin ja kiitos onnitteluista.

  VastaaPoista
 3. Kivaa, että kori on päässyt lehteen, mutta kurjuus, että tekijää ei mainita. Sellainen harmittaa, kun mahtava mainosmahdollisuus on pilattu!

  VastaaPoista
 4. Juuri samaa mieltä, että harmi tuo sinun nimesi puuttuminen... :O( Tuollainen julkisuus ollisi ain ahyväksi tuotteen tekijälle... Kun huomioidaan se on sitä mukavaa palautetta jota työstään saa. Nuo virkatut korit ovat muuten tosi käteviä, itse en vaan ole pitkään aikaan ehtiny yhtään tekemään, ihailen sitten muiden tekemiä.

  VastaaPoista