keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Valoa!

Tämä on kyllä ihan hassu kirjoitus tähän aikaan! Juuri nyt on tienoot valoa tulvillaan, mutta silti kirjoitan lyhdyistä.
Otin esille puuvillalankojen loppuja ja mietin, että mitä niistä tekisin. Ideoin sitten helppotekoisen (taas makuultaan) purkin päällyksen = lyhty.

Meillä on tapana säästää kaikki - siis kaikki - myös lasipurkit. On kurkkupurkkia, sillipurkkia, bonapurkkia jne... Ensin valitsin bonapurkit.Tällaisia tuikkulyhtyjä niistä tuli:Toki näitä voi käyttää tavallisena pikkutavaran säilytyspurkkinakin:


Näihin pikkupurkkeihin ei mene paljonkaan lankaa, joten kivasti saa "hävitettyä" laatikon pohjalla jääneitä myttyröitä. Seuraavalla kerralla näytän isommat purkit  - niiden somistus on vielä hiukan kesken....

6 kommenttia:

 1. Ihana somistusidea purkeille. Mies juuri sanoi, että alkaa noita lasipurkkeja olla kaapissa aika paljon. Ehkä on aika ottaa niitä käyttöön ja virkata vaikka rairuohopurkeiksi muutama pilttipurkki. :) Langanjämiä on todellakin tuolla kaapinpohjalla vaikka muille jakaa, joten tämä on melkein kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

  Aurinkoista kevään odotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun virkkuukoukku käteen ja kevätilmettä kotiin!

   Poista
 2. Hyvä idea sinulta tänne. Nyt otan langat esille ja virkkaan itselleni kauni9in kynäpurkin, kun kynäni tuppaa aina olla hakusessa. Kiitos vihjeestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Tiedätkö, tosi hyvän mielen saan siitä, kun putiikissani joku asiakas innostuu käsitöiden tekemisestä. Tämä talvi onkin ollut sellainen, että nuoret tytötkin ovat löytäneet itselleen sopivia ideoita. Tulevaisuudessa muutankin liikeideaa enemmän käsityötarvikkeiden myyntiin ja ohjaukseen.

   Poista
 3. Mielettömän upea idea! Ovat todella kauniita.

  VastaaPoista