torstai 1. maaliskuuta 2012

Kaavas pöppönen

 Lisäys 6.3. Tämä hölmö bloginpitäjä poisti väärät kommentit: piti poistaa hinnoitteluun liittyvät kommentit, mutta poistinkin kaikki uusimmat. Mistään niitä ei takaisin saa, voi että harmittaa!

Perhepiirissämme on jäänyt elämään pikkuveljeni lausahdus: "Nyt tuli kaavas pöppönen!" Se tarkoittaa karvasta pettymystä.

Kaivoin esille puuvillalankojen loppuja uusinta projektiani varten. Löysin kiiltävää lankaa, jollaisesta muistan nähneeni isoäidin aikuisia pöytäliinoja tehdyn. Joku on sanonut sitä Säterin langaksi. Lieneekö tuo Säteri joku tehdas? Tietääkö kukaan?

No, kun sain tuon pienen virkkaustyön valmiiksi, huomasin sylini olevan täynnä vihreää - lanka on vihreää - pölyä. Sitten huomasin, että työstäkin lähtee koko ajan enemmän ja enemmän vihreää pölyä. Ajattelin, että pääsen ongelmasta, kun kastelen sen veteen. Mutta, kuinkas kävikään? Tuli kaavas pöppönen: koko työ mureni käsiin. Se hapertui. Ja taas jäljelle jäi vihreää pölyä...


Mistähän tässä on kyse? Olen aina sanonut, että lankoja voi/kannattaa ostaa aina, kun halvalla saa, sillä ne eivät vanhene eivätkä mene säilytyksestä pilalle. Onko nyt niin, ettei tuo pidäkään paikkansa? En kylläkään ole koskaan ennen tällaiseen törmännyt.

Onkohan tuo lanka jotain erikoismateriaalia?

7 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista