maanantai 19. maaliskuuta 2012

Härpäkkeitä

Mistähän tuokin sana tulee - härpäkkeitä?

Ulkomaan pakettini tuli ja heti piti repiä kaikki esille:
 


 Ja tässä nämä härpäkkeet. Valikoimaa oli niin hirveän paljon, että oli tosi vaikea päättää. Myytävissä tuotteissa pitää aina muistaa asiakkaat. Ei voi tilata vain sellaista tavaraa, mistä itse pitää. Tässäkin on etupäässä niitä, joiden ajattelin miellyttävän nuorten asiakkaideni silmää.Niin, ja sitten tuossa on mukana jo kesää ajatellen merellisiä juttuja. (Kaikki merellinen, sini-valkoinen on kotikaupunkini kesään kuuluvaa!)  Ja näkyypä tuolla olevan äitienpäiväksikin jotain. Kaikkein mieluisin minulle noista on isot sakset. Niistä minulla onkin jo korvikset ja ovat kyllä herättäneet huomiota!

Mitähän kaikkea näistä tekisi? Pääasiassa nämä on tarkoitettu koruiksi, mutta muutakin voisi keksiä. En ole mikään korunikkari, se on vähän liian pikkutarkkaa minun luonnolleni. Tähän mennessä olen tehnyt vain tällaisia yksinkertaisia nahkanauhallisia. Solmu molempiin päihin ja näin pituutta voi säädellä.

 

 Nahkanauhaa olen tilannut kahta eri vahvuutta, tämä on sitä paksumpaa. Te, jotka olette tehneet koruja, voisitteko kertoa, miten tällaisesta kuuluu tehdä korulle  - niin mikäs se on  - se, mistä se laitetaan kaulaan tai ranteeseen....?

5 kommenttia:

 1. Aivan ihania uusia juttuja!

  En ole vieläkään ehtinyt noutamaan palkintoani, kun on tullut kaikenmaailman mutkia matkaan.

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla, enkä täällä kyllä ensimmäistä kertaa. Ei tarvinnut pitkään lukea blogia, kun ensimmäiset jo nähdyt tulivat vastaan pilttipurkkisuojusten kohdalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä nämä purkinsuojukset nyt kiihdyttävät mieliä!

   Poista
 3. Onpas ihania "härpäkkeitä".. Täällä on vaikka miten monta postausta tullut sillä aikaa, kun olen viimeksi kerennyt käymään. Lueskelin noita blagiointi/kopiointi/jen juttuja.... Ja pakko todeta, että välillä on NIIN tavattoman vaikeaa tehdä yhtikäs mitään...Miten monta kertaa itselleni on käynyt niin, että MINULLA on hyvä idea...Ja hups vaan...parin viikon päästä huomaan, että saman idean on keksinyt joku muukin...Tosin tässä vaiheessa en al apurkamaan tekelettäni....Sillä koska ajatus on tullut omasta pääsätni, pidän sitä myös sellaisena, eli omana ideanani.

  VastaaPoista
 4. Kiva, että taas ehdit poikkeemaan! Ennen omaa blogiani ihmettelin, miten ystävällisiä käsityön tekijät ovat, kun esittelevät töitään ja vieläpä toisten iloksi antavat ohjeetkin. Vaikka villasukka on keksitty ajat sitten, aina vaan keksitään uudenlaisia villasukkia. Monissa blogeissa näitä esitellään, kiva niin. Nyt ihmettelen sitä, että miksi (joidenkin mielestä) minä en saisi esitellä käsitöitäni, nyt tai jo ennen keksittyjä. Mielelläni kuulisinkin, että mistä olisi turvallista kirjoittaa, ettei tulisi näin paljon "lunta tupaan"...

  VastaaPoista