lauantai 3. maaliskuuta 2012

Näkökulma vaihtunut

Lisäys 6.3. Tämä hölmö bloginpitäjä poisti väärät kommentit: piti poistaa hinnoitteluun liittyvät kommentit, mutta poistinkin kaikki uusimmat. Mistään niitä ei takaisin saa, voi että harmittaa!

Niinkuin jo olen monesti tainnut mainita, päiväni kuluvat nykyään lähinnä makuuasennossa. On siis ollut pakko opetella virkaamaankin tässä asennossa.


Joten tällaiselta se näyttää


Tästä kuvakulmasta olen myös kuvannut tossut, jotka voitin Nova Melinan arvonnassa:
Oikein ovat lämpimät ja hyvin istuvat. 


Odotan kovasti, että pääsen näillä kävelemään. Tossujen mukana oli osuva kortti (lähettäjä tiesi tilanteeni) mutta ihan tuohon en enää taida näillä proteeseilla kyetä. Narua hyppäämään...

   
 Arvelen, että blogini lukijoissa on käsityöläisiä, joille haluaisin muistuttaa omien töidensä "nimikoimisesta". Huomaa Nova Melinan ommeltu etiketti. Yrittäjälle sen pitäisi olla itsestään selvää, mutta myös tavallisen, omaksi ja toisten iloksi käsitöitä tekevän olisi hyvä laittaa joku muistutus itsestään töihinsä. Onhan se kiva sadan vuoden päästä tietää, kuka tämän ihanan työn on tehnyt ja koska! On sitten historiantutkijoilla helpompaa...

 Sairaalasänkyyni kuuluu myös apinapuu, joka muuten on tooosi tarpeellinen. Siihen olen myös ripustanut valmiita töitäni.
  
 

Esimerkkinä omista "nimikoimistavoistani" näytän yhden ja tietysti toivon, ettei tämän jälkeen kaikissa virkatuissa koreissa ole tällaiset merkit, vaan jokainen suunnittelee oman persoonallisen merkkinsä.


Vaikka tästä nyt tulikin jo ylipitkä juttu näytän vielä kuvan koreista, joissa tuo merkki on ja jotka on sängyssä maaten virkattu.

Korit lähtivät postitse asiakkaalle, joka kertoi olevansa tyytyväinen tilaukseensa. Aika paljon muuten kuvakulma voi muuttaa asioita. Musta kori pöydällä on oikeasti paljon pienempi harmaata! Harmaaseen mahtuu lehdet, musta on suunniteltu vessapaperirullille. 

Kuvakulma voi muuttaa näkökulmaa ja myös vääristää todellisuutta!

5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista