keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Crusell-viikko

Uudessakaupungissa vietetään joka vuosi Crusell-viikkoa, musiikillista festivaalia, johon kuuluu puhallinmusiikkia, sen opiskelua ja konsertteja. Tuon viikon ajan kaupungissa on tavallistakin enemmän kesäturisteja. Nyt kun Pellavasydän sijaitsee aivan torin kulmalla, myös meillä näkyy tämä hieno tapahtuma. Vaikka ei minulta keskustelun aiheet muutenkaan lopu, niin tästäkin voi puhua.

Tänä vuonna viikon aiheena on linnut. Yrittäjät haastoivat kaikki liikkeet laittamaan lintuja näkyville. Siis mielikuvituksellisia, eri materiaaleista tehtyjä. Tällaiselta ne meillä näyttivät.


 

Yrittäessäni saada linnut samaan kuvaan Crusell-herran kanssa, sain aikaiseksi hassun yhdistelmän: tummat silmänaluset ja vinon suun!

Juuri kun olin saanut tämän oksan hankaluuksien kautta tähän tyttylöityä, sisustusta muutettiinkin ja tähän paikkaan tuli jotain ihan muuta. Sen seurauksena linnut lennähtivätkin ulos!


Kyllä tämä sisäänkäynti minusta näyttää aika hauskalta ja houkuttelee poikkeamaan sisälle. Ulko-oveen kiinnitin aukiololapun, mutta se ei ole oikein onnistunut. Tämä näkyy siis vain kaupan ollessa suljettuna, sillä muulloin ovi on aina auki.


Niihin keskustelunaiheisiin vielä - mainitsin jollekin asiakkaalle, etten itse ole KOSKAAN osallistunut YHTEENKÄÄN Crusell-konserttiin, kun en oikein pidä "pillin puhalluksesta". Sen sanottuani tuli ahaa-elämys. Hei, minähän olen itse soittanut klarinettia, silloin joskus, nuorena tyttönä! Missähän se klarinetti on? Aamulla klarinettikotelo oli odottamassa minua oven edessä - mieheni oli löytänyt sen autotalli/varastosta. Nyt se komeilee putiikissa luomassa Crusell-tunnelmaa. Ja taas on yksi puheenaihe lisää. Pari asiakasta jo kyseli sen hintaa. Kerroin, ettei se ole myynnissä, koristeena vain.

Tämä on enoni pöytä, jonka moni asiakas olisi halunnut ostaa.
Tänään tuli postissa jotain suurta ja näyttävää Pellavasydäntä. Siitä ei ole vielä kuvaa, sillä kiinnittäminen vaatii vielä valmisteluja. Toivottavasti huomenna, kun "PÄIVÄN PUHALLUS" torilta puolen päivän aikaan kajahtaa, moni tietää, missä Pellavasydän on!


4 kommenttia:

 1. Toivotan sinulle paljon iloisia asiakkaita.. Ihania vanhoja tavaroita, ne sopii liikkeesi ilmapiiriin hienosti..

  VastaaPoista
 2. Ihania tipuja! Mitä jos tekisit toisenkin aukiololapun ja kiinnittäisit sen oven sisäpuolelle?

  Taannoin oli sama pulma yhden lasisen ulko-oven kanssa, pulma ratkesi kahdella selät vastakkain laitetulla mainoksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin voisi tehdä, mutta ehkä tuo valkoinen tausta on liian "räikeä"? Jotain pehmeämpää pitää varmaan kokeilla...

   Poista