torstai 19. heinäkuuta 2012

Uusia tuotteita

Tänään pidän vapaapäivän. Ihana tuuraajani Pirkko on taas pelipaikalla. Aamulla nukuin pitkään ja nautin siitä, ettei tarvitse lähteä mihinkään. Olen yksin kotona, joten saan olla "kuin Ellun kana". Yöpaita päällä, tavarat sikinsokin (no, ne on kyllä muutoinkin) syödä tai olla syömättä. Mutta. Kukaan ei myöskään passaa, siivoa, laita ruokaa, vie pyykkejä kuivumaan - se ei ole kivaa. Ja ikävää on sekin, ettei ole juttukaveria.

Tänään on jalat tavallista kipeämmät, sillä kävelin eilen illalla iltatorilla. Matka oli pitkä, sillä en saanut autoa läheiselle invapaikalle. Kuljin kahdella kyynärsauvalla. Arvatkaa muuten, kumpi väistää väentungoksessa, minä vai terve vastaantulija? Uudessakaupungissa järjestetään ohjelmallinen iltatori kesäisin joka keskiviikko. Paljon oli nytkin myyjiä ja myös "asiakkaita" - tiedä sitten, kuinka ostohalukkaita olivat. Itse olen aina liikkeellä tutka päällä, josko jotain kivaa löytyisi. Viimeksi ostin itselleni muutaman käsin tehdyn korun. Eilen taas oli vuorossa vanhat tavarat. Löysin aivan ihania juttuja putiikkiin, mutta ne jäivät autoon. Esittelen ne sitten, kun saan kuvattua paikallaan.

Tällaisia uusia tuotteita meille tuli myyntiin. INLA-tekstiilejä. Otin aluksi vain pienen erän: patalappuja, patakintaita, keittiöpyyhkeitä ja kännykkäpussukoita. Tyylikkäitä ja laadukkaita. Voit käydä tutustumassa osoitteessa www.inla.fi

Toinen uusi tuote on sarjassa käsintehdyt saippuat. Uutuudet valmistuvat sellaisessa pajassa kuin Vuotar. Kokeilussa on muutama eri tuoksusaippua ja luomuhuulirasva. Nyt on aamullakin ihana tuoksu vastassa, kun avaan oven! Tämä amatöörikuvaaja otti kuvan, kun oli valotkin jo sammutettu...

"Vanhat" saippuat ovat tällaisessa vadissa, josta tykkään oikein kovasti...

Nämä eivät ole uusia tuotteita, mutta ripustin ne eri lailla. Kilisevät vienosti kuin tuulikello. Kukat on tehty kierrätysmateriaalista (jotakin tekemistä sillä on sähköjohtojen kanssa)

Näitä ihastuttavia kukkalaatikoita - tai voihan niitä käyttää muuhunkin tarkoitukseen - valmistaa paikkakuntalainen käsityön harrastaja Katja Laine. Nämä sijoitin etualalle siten, että näkyvät suoraan kun ovesta astuu sisälle.
Tämä punainen hauska jakkara odottelee tässä, josko sen päälle löytyisi jostain jotain uutta myytävää? Olisiko sinulla ehdotuksia? Olisin muuten tämän jakkaran (ja kyllä monta muutakin vanhaa rekvisiittaa) myynyt moneen kertaan, mutta en ole suostunut.
Mervi

1 kommentti:

  1. Kauniita tuotteita olet löytänyt myyntiin. Nuo kukkalaatikot vanhasta laudasta ovat tosi hurmaavia.

    VastaaPoista